Hva skjer på farmasi ?

Nyheter
– We will make the liver great again! Allerede når du er 20 år begynner levercellene som renser blodet ditt å få redusert funksjon. Kan denne aldringsprosessen forhindres?
28.08.17

Gratulerer til fem nye prisvinnere ved Helsefak 2017! Det helsevitenskapelige fakultet gjorde stas på fem prisvinnere under årets sommerfest, og en av dem hadde ekstra god grunn til å være fornøyd.
20.06.17

UiT-forskere ga kunnskapsministeren innspill for bedre forskning og utdanning I fire år har Norge hatt en langtidsplan for forskning og høyere utdanning. Nå skal den revideres, og UiT-forskerne hadde mange innspill.
01.06.17

UiT bekjemper antibiotikaresistens i Afrika Antibiotikaresistens er ikke bare en trussel, men en realitet verdens helsesamfunn må ta inn over seg. UiT er derfor med på å gi et kunnskapsløft i Afrika.
10.03.17

Fant DNA-mutasjoner som speeder opp evolusjonen Da et forskningsprosjekt ved UiT skulle se på bakteriers evne til å ta opp DNA fra mammutbein, fant de noe som speeder opp evolusjonen.
15.12.16

Får 1,8 millioner euro til forskning på antibiotikaresistens – Målet er å forlenge levetiden på de antibiotikaene som er igjen, sier professor Pål Johnsen ved Institutt for farmasi, UiT.
18.11.16