Aktuelt fra NAFKAM

Nyheter
Språkproblemer når alternativ medisin og skolemedisin møtes Mange pasienter supplerer medisinsk behandling med alternativ behandling, men de kan bli skadelidende hvis de ulike aktørene ikke klarer å kommunisere med hverandre.
21.09.16

NAFKAM deltar på Pasientsikkerhetskonferansen 2016 Årets nasjonale pasientsikkerhetskonferanse foregår 21-22. september i Tromsø. Temaet er  «En ny pasientrolle – betydning for pasientsikkerheten». Her vil også NAFKAM bidra, med sesjonen «Alternativ behandling og risiko». Les mer her.
03.06.16

Nytt nettsted viser veg i lovreguleringen av alternativ behandling i europeiske land 11. mars 2015 lanserer NAFKAM et nytt nettsted, som tar for seg reguleringen av alternativ behandling i 39 europeiske land. Nettstedet har fått navnet CAM Regulation. Nettstedet er åpent, og innholdet er på engelsk. CAM er en vanlig engelsk forkortelse for Complementary and Alternative Medicine.
11.03.15

Internasjonal studie av holdninger og behandlingsvalg I en ny studie samarbeider NAFKAM med kanadiske Bishop’s University om å undersøke forholdet mellom befolkningens holdninger til helseomsorg og deres nåværende og framtidige behandlingsvalg.
04.03.15