Velkommen til Institutt for samfunnsmedisin

Når: 11.12.17 18:00

Alle arrangementer

Nyheter
Må alle hjertesyke slanke seg? Hvis du har hjertesvikt må du vel på slanker`n, må du ikke? Eller er det ikke så farlig om du er litt overvektig?
28.09.17

Farvel til forskning for arkivskuffa Nå er det slutt på at mange spennende forskningsoppgaver går rett i arkivskuffa. I forbindelse med Forskningsdagene skal for første gang nesten 100 masteroppgaver i medisin presenteres for publikum.
26.09.17

Sikker på at du ikke er beinskjør? Du kan godt være beinskjør uten at du vet det. Behandlingsprosjektet NoFRACT ønsker å finne kvinner og menn med høy risiko for beinbrudd, sånn at de kan få god behandling og oppfølging.
21.09.17

Leger fra UiT tar seg jobb i Nord-Norge En helt fersk artikkel viser at medisinstudiet ved UiT produserer fastleger til Nord-Norge og sykehusleger til UNN.
13.09.17

Selvmordsgåten Mange flere inuitter enn samer velger å avslutte sitt eget liv. Hvorfor er det sånn?
10.09.17

Skal gi flyktningene en mer tilpasset helsetjeneste I dag kan flyktningenes vei gjennom det norske helsevesenet være både kronglete, rotete og lite strukturert. Det skal det bli en slutt på.
25.08.17