Velkommen til Institutt for samfunnsmedisin

Når: 24.04.18 08:00

Alle arrangementer

Nyheter
Festrøyking øker dødsrisikoen med 38 prosent Tar du deg en røyk i festlig lag? Kanskje du tenker at noen få røyk i løpet av helga ikke er skadelig? Tro om igjen.
08.01.18

Må alle hjertesyke slanke seg? Hvis du har hjertesvikt må du vel på slanker`n, må du ikke? Eller er det ikke så farlig om du er litt overvektig?
28.09.17

Farvel til forsking for arkivskuffa No er det slutt på at mange spennande forskingsoppgåver går rett i arkivskuffa. I samband med Forskningsdagane skal for første gong nesten 100 masteroppgåver i medisin presenterast for publikum.
26.09.17

Sikker på at du ikkje er beinskjør? Du kan godt vere beinskjør utan at du veit det. Behandlingsprosjektet NoFRACT ynskjer å finne kvinner og menn med høg risiko for beinbrot, slik at dei kan få god behandling og oppfølging.
21.09.17

Leger fra UiT tar seg jobb i Nord-Norge En helt fersk artikkel viser at medisinstudiet ved UiT produserer fastleger til Nord-Norge og sykehusleger til UNN.
13.09.17

Selvmordsgåten Mange flere inuitter enn samer velger å avslutte sitt eget liv. Hvorfor er det sånn?
10.09.17