Velkommen til Institutt for samfunnsmedisin

Når: 25.09.18 16:30

Alle arrangementer

Nyheter
Helsefak styrker utdanningssamarbeid med Russland Politiske utfordringer til tross – UiT satser på økt samarbeid med Russland.
13.03.18

Hjerteforskningspris for viktig og samfunnsnyttig forskning I dag fikk hjerteforsker Kaare Harald Bønaa Hjerteforskningspris fra Nasjonalforeningen for folkehelsen. Utdeler var HM Kong Harald.
06.02.18

– 90 prosent av de som dør i krig er sivile Krigskirurg Hans Husum var stemmen til alle krigsbarna da han besøkte UiT for å snakke om solidaritet. – Krig er et skittent spill som dreper de uskyldige.
25.01.18

Festrøyking øker dødsrisikoen med 38 prosent Tar du deg en røyk i festlig lag? Kanskje du tenker at noen få røyk i løpet av helga ikke er skadelig? Tro om igjen.
06.01.18

Må alle hjertesyke slanke seg? Hvis du har hjertesvikt må du vel på slanker`n, må du ikke? Eller er det ikke så farlig om du er litt overvektig?
28.09.17

Farvel til forsking for arkivskuffa No er det slutt på at mange spennande forskingsoppgåver går rett i arkivskuffa. I samband med Forskningsdagane skal for første gong nesten 100 masteroppgåver i medisin presenterast for publikum.
26.09.17