Aktuelt ved Helsefak

Hvor: MH U6.A2AUD2, Campus Tromsø
Når: 18.11.19 12:00

Alle arrangementer

UiT i godt selskap med sine partnere

Finnmarksløpet runder 40 år i 2020. UiT Norges arktiske universitet er en av løpets såkalte elitepartnere og er i godt selskap. Sparebank1 Nord-Norge er såkalt generalpartner, mens hotellkjeden Scandic og en del andre selskap kalles elitepartnere.

14.11.19

Delte ut 66,8 millioner kroner

Idretten preget årsmarkeringen til TFS, men også unge lovende forskningsledere fikk muligheten til å skinne.

13.11.19

Ny forskning fra UiT viser store forskjeller i barnevernets arbeid

To nye forskningsrapporter om barnevernets arbeid, som forskere ved UiT har vært med å utarbeide, viser store forskjeller i hvordan bekymringsmeldinger blir vurdert og undersøkelser gjennomført.

13.11.19

Vil samle idrettsmiljøet når forskningsstiftelsen skal dele ut midler

Tidligere i høst ble det kjent at Tromsø forskningsstiftelse (TFS) går inn med flere millioner til forskning på både kvinnelige skiløpere og fotballspillere. Når midler skal deles ut under årsmarkeringen 13. november dukker kjente navn som Lise Klaveness og Bente Skari opp.

11.11.19

Selvmordsforsøk og selvskading blant ungdom: – De fleste klarer seg bra senere i livet

Nesten halvparten av alle 15 -16-åringer oppgir å ha hatt selvmordstanker eller en form for selvskadende atferd. Men de aller fleste klarer seg bra i voksenlivet, viser en stor oppfølgingsundersøkelse.

07.11.19

UiTs Lill Sverresdatter Larsen valgt til ny leder av Norsk Sykepleierforbund

Førsteamanuensis ved sykepleierutdanningen på UiT Norges arktiske universitet, Lill Sverresdatter Larsen, ble i dag valgt til å lede Norsk Sykepleierforbund de neste fire årene.

07.11.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook