Aktuelt ved Helsefak

Når: 25.02.19 09:30

Alle arrangementer

Er 70 det nye 65?

Er du sterk i klypa kan du regne med å leve lenger. Tall fra Tromsøundersøkelsen viser at de med sterk gripestyrke lever 20 prosent lenger enn de med svak gripestyrke.

20.02.19

På topp år etter år

Jus og medisin ved UiT topper fremdeles listen over studieprogram med mest fornøyde studenter i landet. Fysioterapi, psykologi og luftfartsfag skårer også høyt hos UiT-studentene.

12.02.19

Ny studieretning skal bli enda bedre

UiT og Helse Nord IKT har inngått et samarbeid med mål om å øke den helseteknologiske kompetansen i nord. Dette blir spesielt viktig for UiTs ferske studieretning helseteknologi.

01.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

25 millioner til forskning på barn og unges psykiske helse

RKBU Nord har fått midler til forskningsprosjekter som skal bidra til å tette kunnskapshull innen psykisk helse hos barn og unge.

29.01.19

Nesten halvert antibiotikabruk etter regelendring

En ny rapport melder om 43 prosent reduksjon i bruk av medisinsk viktige antibiotika i amerikansk kjøttproduksjon de siste to årene.

17.01.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook