Aktuelt ved Helsefak

Hva skjer

UiT-artiklar lese 3,3 millionar gonger siste år

UiT driv omfattande formidling gjennom Store norske leksikon. UiT sine 4 521 artiklar er det siste året lese heile 3,3 millionar gonger. Her kan du sjå kva artiklar og forfattarar som er mest lese.

13.08.19

Nesten 5000 nye studenter kommer til UiT i høst

Vi ønsker dem hjertelig velkommen på vår offisielle åpning på Campus. Mandag 12. august braker studieåret løs!

08.08.19

40 år i forskningens tjeneste

Blod spiller en viktig rolle i jobbene til avdelingsingeniør Jan Ole Olsen og professor Bjarne Østerud, som begge kan se tilbake på 40 år ved UiT.

11.07.19

Ferieflørt? Her er det mest kjønnssykdommer

Drømmer du om en ferieromanse? Oppdater deg på hvilke kjønnssykdommer som er mest utbredt i Europa nå, og hvor nordmenn blir mest smittet!

03.07.19

Bekymrer du deg for vektoppgang etter røykeslutt?

Det trenger du ikke! Røyking er mye farligere enn et par ekstra kilo rundt magen.

28.06.19

I Finnmark dør barn av skader mer enn dobbelt så ofte som resten av landet

– Hvert eneste barnedødsfall er en katastrofe, og når tallet er to og en halv gang høyere i Finnmark enn i resten av landet må vi ta tak i det, sier Torben Wisborg, professor ved Institutt for klinisk medisin ved UiT.

28.06.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook