Aktuelt ved Helsefak

Hvor: Auditorium Cerebrum, plan 7 MH-vest
Når: 29.01.20 10:15

Alle arrangementer

Snart åpner Kraft legesenter på UiT!

Studenter får fastlege på campus og medisinstudenter får relevant praksis. Om kort tid legges fastlegelistene ut.

22.01.20

Styrker samarbeidet om folkehelse

UiT Norges arktiske universitet og Folkehelseinstituttet skal styrke samarbeidet om folkehelse gjennom en ny avtale.

17.01.20

I front på helse og kunstig intelligens

Forskerne i maskinlæringsgruppa ved UiT har fått til sammen 30 millioner kroner til to nye prosjekter. Dermed kan UiT og UNN fortsette å flytte den internasjonale forskningsfronten innen kunstig intelligens og maskinlæring mot helsesektoren.

14.01.20

UiT i Harstad tester ut VR-teknologi

Du kan starte dagen med en rusletur i Venezia, før du tar et dypdykk i kroppens anatomi og etterpå lærer deg litt fransk. Kanskje avsluttes dagen med å leke brannmann? Med VR-teknologi er alt mulig.

08.01.20

UiT har fått nytt 'apotek'

Studentene på farmasistudiet ved UiT har fått skiftet ut sitt gamle øvingsrom med et nytt og virkelighetstro "apotek". Her skal de trene på god kommunikasjon med kunder – mens medstudentene ser dem på video.

08.01.20

Hjelpsom Reodor fikk Edmund-pris

Da Svein Nergård ble ansatt som glassblåser ved UiT, ble han kjent med Edmund Bergersen og hans standarder for god service. Nå har Svein blitt tildelt Edmund-prisen.

20.12.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook