- Må ufarliggjøre realfagene

- Vi har en jobb med å ufarliggjøre realfagene for jenter, sier universitetslektor Carita Eira Varjola ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi (NT-fak). Mandag ble hun tildelt Studentenes Undervisningspris for fremragende undervisning ved fakultetet.

04.06.19

Magien i praktisk undervisning

På tokt med videregåendeelever kommer magien og verdien i praktisk undervisning frem.

02.04.19

Fortsetter prosjektet om luftkvalitet air:bit - et forskningsprosjekt om luftforurensning er i gang for skoleåret 2018/2019, og denne uken ble årets lærerkurs gjennomført!
29.10.18

NAROM arrangerer lærerkurs Spennende lærerkurs i astronomi, jordobservasjon og polarhimmelen
12.04.18

Erfaringer fra verdens største konferanse for forskning på programmering i skolen "Det ikke er barna som er utfordringen når man skal innføre programmering i skolen, det er de voksne som må overbevises". Les gode poeng og erfaringer fra reisebrevet til Bjørn Fjukstad, stipendiat i informatikk og Skolelaben, som har vært på verdens største konferanse for forskning på utdanning innenfor informatikk og programmering i Baltimore, USA.
12.03.18

Nå skal luftforurensingen i Nord-Norge kartlegges Og det av realfagselever ved videregående skoler i landsdelen. Lærerne som deltar i prosjektet var denne uken samlet til felles kurs.
07.11.17