Forsker-nytt

Når: 18.03.20 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Forskningsrådet inviterer: Deltakelse i Innovasjons-Prosjekt i Næringslivet (IPN)

Forskningsrådet inviterer til presentasjon av utlysning og innhold i programmet InnovasjonsProsjekt i Næringslivet (IPN). Møtet er rigget for bedrifter og samarbeidende forskningsmiljøer.

21.01.20

Kurs ved UiT: H2020 Project Management and Finance

Forskningsrådet tilbyr kurs i drift av EU prosjekter ved UiT 18. og 19. februar. Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her.

14.01.20

Forskningsrådet har utvidet STUD-ENT-ordningen. Nå kan studenter på master-, seksårig profesjonsutdannings- og ph.d.-nivå søke om NOK 1 million.

STUD-ENT er Forskningsrådets nasjonale konkurransearena hvor studenter i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner kan søke om prosjektstøtte til studentdrevne forretningsideer, gjerne på tvers av fagfelt.

Søknadsfrist 12 februari 2020

17.12.19

Call for proposals: Kavli Trust - on Mental Health

In the first stage of the process, eligible applicants submit short pre-proposals (appr. 6.000 characters). On the basis of the review, approximately 10 applicants will be invited to submit full proposals. Read on >>

16.12.19

Call: Fridtjof Nansens fond til forskningsstøtte

Fridtjof Nansens fond til vitenskapens fremme og de dermed forbundne fond søker stipendmottakere. Frist: 15.01.20. Les mer >>

06.12.19

Forskningsrådet ønsker innspill til Norsk veikart for forskningsinfrastruktur 2020.

Forskningsrådet planlegger en ny utlysning av INFRASTRUKTUR-programmet for 2020. I den forbindelse skal områdestrategiene i "Norsk veikart for forskningsinfrastruktur" oppdateres og Forskningsrådet ønsker innspill fra forskningsmiljøene om behov for framtidig infrastruktur for forskning.

26.11.19