Aktuelt fra Seksjon for internasjonalt samarbeid

Hva skjer

Scholarship for British Postgraduate students at UiT

The Anglo-Norse Society supports British students engaging in Arctic-studies, deadline 31.Dec.2019

22.11.19

Søknadsfristen for å søke om Barentsplussmidler er 15. oktober

This is a kind reminder for those who are planning activities with partners in the Norwegian – Russian Barents in spring semester 2020.

14.10.19

Mittweida University of Applied Sciences - Invitasjon til å delta på International Week, 18.-22.11.19

Mittweida University of Applied Sciences, en av våre partnere i Tyskland, inviterer til International Week i perioden 18.-22.november 2019. Tema for uka er " Encouraging International Student Mobility".

17.09.19

Arctic Five - Et samarbeid mellom fem sentrale nordområdeuniversiteter

8. september 2016 signerte UiT en avtale (Joint Arctic Agenda) om samarbeid med 4 andre nordiske Universiteter. Disse er:

- Luleå University of Technology
- University of Oulu
- University of Lapland
- Umeå University (tilsluttet seg samarbeidet i mars 2017)

Gruppen samarbeider under navnet «Arctic Five» (A5) og, gjennom å vektlegge de 5 universitetenes ulike styrker ønsker man, i tillegg til mer forretningsutvikling, innovasjon og vekst, å være en tydelig arktisk akademisk stemme.

17.09.19