Aktuelt fra Seksjon for internasjonalt samarbeid

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Frokostseminar - 25 år med EØS-avtalen

Hvor: Sjampanjekafeen, Teorifagbygget hus 6
Når: 06.11.19 08:30

Alle arrangementer

Søknadsfristen for å søke om Barentsplussmidler er 15. oktober

This is a kind reminder for those who are planning activities with partners in the Norwegian – Russian Barents in spring semester 2020.

14.10.19

Mittweida University of Applied Sciences - Invitasjon til å delta på International Week, 18.-22.11.19

Mittweida University of Applied Sciences, en av våre partnere i Tyskland, inviterer til International Week i perioden 18.-22.november 2019. Tema for uka er " Encouraging International Student Mobility".

17.09.19

Arctic Five - Et samarbeid mellom fem sentrale nordområdeuniversiteter

8. september 2016 signerte UiT en avtale (Joint Arctic Agenda) om samarbeid med 4 andre nordiske Universiteter. Disse er:

- Luleå University of Technology
- University of Oulu
- University of Lapland
- Umeå University (tilsluttet seg samarbeidet i mars 2017)

Gruppen samarbeider under navnet «Arctic Five» (A5) og, gjennom å vektlegge de 5 universitetenes ulike styrker ønsker man, i tillegg til mer forretningsutvikling, innovasjon og vekst, å være en tydelig arktisk akademisk stemme.

17.09.19

INTPART - meld fra om søknader

Forskningsrådets INTPART-utlysning: partnerskap med Brasil, Canada, India, Japan, Kina, Russland, Sør-Afrika, USA, Tyskland og Frankrike. Frist er 25. september.

01.09.19

Engelskkurs for ansatte - "Academic writing" og "English pronunciation" m.m., Campus Harstad 7.-11.oktober 2019

Seksjon for internasjonalt samarbeid arrangerer i samarbeid med Mark Hill fra The English Language Centre i Eastbourne/UK, et engelskkurs på campus i Harstad i perioden 7.-11.oktober 2019. Fokus vil bli lagt på "Academic Writing" og "English Pronunciation".

22.08.19

Samarbeid med Canada? - prosjektsamarbeid, forskningsopphold, internships

DIKU har flere utlysninger: INTPART, forskning/utdanning, forskningsopphold, Mitacs Accelerate, internships. Noen utlysninger gjelder flere land. Frist 25. september 2019

19.08.19