Hva skjer

En nomadisk tilnærming for doktorgradsstudenter

To institutter ved UiT arrangerer til sommeren kurs for doktorgradsstudenter om konfliktene mellom storsamfunnet og urfolksinteresser i Finnmark.

26.11.19

Sustainable opportunities in Northern Tourism

Be welcome to apply for and attend Ph.D Course at the Department of Tourism and Northern Studies (Campus Alta) 18-20th of March 2019

25.11.19

– UArctic er et fredsbyggende prosjekt

UArctic er samarbeid i praksis mellom mer enn 200 læresteder involvert i alle de åtte landene med tilknytning til det cirkumpolare område.

23.09.19

Inger Birkelund fikk internasjonal pris

Reiselivsmentor Inger Birkelund fikk pris for sitt interregprosjekt "Our Stories."

20.09.19

Institutt for reiseliv og nordlige studier bruker reiselivsaktører i undervisningen.

Kvensk revitalisering løfter både studiet og reiselivsnæringa.

10.09.19

Samisk språkteknologi kan berge tusenvis av språk

90 prosent av verdens 7000 språk kan ikke brukes på mobiltelefoner, datamaskiner og i sosiale medier. UiT har utviklet språkteknologi som løser problemet.

27.06.19