Hva skjer

Når: 04.06.19 12:00

Alle arrangementer

Spennende midtveisseminar for forskere ved UiT og ansatte ved NAV

I et og et halvt år har forskere ved UiT forsket på NAV i samarbeid med NAV-kontor i Troms og Finnmark i prosjektet ALIN – Arbeidsinkludering, læring og innovasjon i NAV. 11.-13. februar møttes forskerne og NAV-ansatte til midtveisseminar i Alta. Her fikk forskerne presentere sine foreløpige funn, og samtidig var det en anledning for ansatte ved UiT og NAV til å utveksle idéer, tanker og skape tettere relasjoner, for å fremme et fortsatt godt samarbeid mellom institusjonene i regionen.

28.02.19

Trump wall might isolate Norway too

– President Trump is declaring a national emergency in order to build what he sees as a his “political monument” along the Mexican border, a decision which will also affect Norway and the Arctic, says Marc Lanteigne, expert on foreign security issues and political science at UiT The Arctic University of Norway.

15.02.19

GENI-master endorsed by UArctic

This is the highest rating a master program can get, and has only been given out once before in the history of the circumpolar organization.

08.02.19

Fant hverandre på faglig speed-date

Lærerstudent Magnus Jensen fant den perfekte skolen for feltarbeid til sin masteroppgave da han besøkte Mastertorget ved UiT Norges arktiske universitet.

17.01.19

Ny næringslivsmentor ved UiT

Daglig leder i NODA, Michele Widerøe, er ansatt som næringslivsmentor ved UiT. Målet er å minske avstanden mellom akademia, bedrifter og kommuner.

27.11.18

Nytt dataspill kan endre vårt minne av krigen

Motstandskjemperen Solveig i krigsspillet Battlefield V kan bli mer kjent enn både Max Manus og Jan Baalsrud, mener UiT-forskere.

20.11.18