Samarbeid UiT - Harstad skole om pilotprosjekt

- UiT campus Harstad har nylig inngått avtale med Harstad skole om å bli en pilotskole for bruk av drama som inkludering i lærende felleskap, opplyser professor Rikke Gürgens Gjærum - leder for Arktisk senter for velferds og funksjonshemmingsforskning ved Institutt for vernepleie.

10.11.18

- Å gjøre noe i lag gir glede og motivasjon

Hun har nettopp gjennomført «Livets start og levd liv» sammen med Kenneth Bjørkén, der 130 eldre og pårørende fikk en uforglemmelig opplevelse i UiT-foajeen, fylt med stemningsfull musikk og en uttrykksfull fotoutstilling.

19.10.18

- Norsk holder «basically» på å dø ut Tre elever på Heggen videregående har kvalifisert seg for finalen i den nasjonale
forskerkonkurransen «Holbergprisen i skolen». Det avgjøres 6. juni i Bergen, men først er de invitert til åpent foredrag ved UiT Harstad.
17.05.18

Det demensvennlige samfunn – Også mennesker med demens skal kunne delta i samfunnet, og ha et aktivt liv så lenge som mulig.
22.03.18

- Herregud folkens – dra til USA! Hun tilbrakte høstsemesteret ved Augsburg University i Minneapolis, og anbefaler på det sterkeste sine medstudenter å gjøre som henne.
25.02.18

- Ønsker å samle kollegaer på tvers av fagmiljø Professor Rikke Gürgens Gjærum tar over som leder for Arktisk senter for velferds- og funksjonshemmingsforskning ved institutt for vernepleie, UiT i Harstad.
02.01.18