Hva skjer

Hvor: Auditorium, Nedre lysthus
Når: 23.11.18 10:00

Alle arrangementer

Karrieredag ved Institutt for språk og kultur trakk fulle hus

Onsdag 31. oktober gikk karrieredagen ved Institutt for språk og kultur av stabelen for første gang.

01.11.18

– Fortell om et fantastisk yrke!

UiT har fått 1.8 millioner kroner til å rekruttere flere til å ta lærerutdanning.
– Bruk pengene til å fortelle om et fantastisk yrke, oppfordrer lærerstudenter.

31.10.18

Inviterer til Halloween-forelesning på trolsk dag

Historiker Rune Blix Hagen inviterer til åpent Halloween-foredrag på årets mest trolske dag.

30.10.18

Steile fangstmenn skapte diplomatisk krise

De norske fangstmennene nektet å godta at Novaja Semlja var russisk og provoserte fram en alvorlig diplomatisk krise i nord. Løsningen ble hektisk diplomati og byggingen av et kapell og ei badstue.

22.10.18

Uvurderlig hjelp gjennom 200 år 200 år med norske konsuler i Nord-Russland og russiske i Nord-Norge er fortellingen om uvurderlig hjelp for lokalbefolkning og næringsliv på begge sider av grensen. Fredag 19.oktober er dette tema på Stoltenberg-seminaret i Kirkenes.
17.10.18

Inviterer til debatt på tre steder samtidig Er vi aktuell, viktig og synlig? Tirsdag 25. september inviterer Fakultetet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning til debatt i Alta, Harstad og Tromsø. Samtidig.
24.09.18