Velkommen til Institutt for språk og kultur
Hva skjer

2 neste arrangementer:

Wild Romanticism

Hvor: HSL-fakultetet
Når: 24.05.18 09:00

Alle arrangementer

Nyheter
Næringslivsledere presenterte bok om skjønn i ledelse Redaktørene av boken Ledelse og skjønnsutøvelse – analyse, intuisjon og forhandlinger ba to næringslivsledere gi sin oppriktige mening om boken. Det ble både ros og ris.
11.12.17

Forskerpris til nytenkende arkeolog Bjørnar Olsen fikk i dag HSL-fakultetets ærespris for forskning for å være en nyskapende drivkraft i arkeologimiljøet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Utdanningsprisen gikk til PPU-Yrkesfag.
08.12.17

Tilbyr BA med livsfilosofi og jobbpraksis Nå kan du studere filosofi, arkeologi eller russlandsstudier og samtidig få nyttig jobbpraksis.
05.12.17

Nytt lederteam ved HSL-fakultetet For første gang får HSL-fakultetet en prodekan med arbeidsted Alta.
01.12.17

Offisiell finsk 100-årsfeiring hos UiT Finland fyller 100 år i år og et UiT-seminar i ”den finske hovedstaden i Norge”, Vadsø, er en del av landets offisielle jubileumsprogram.
30.11.17

NEON-pris til UiT-professor Turid Moldenæs har mottatt NEON-prisen for sin nyskapende forskning og for å være et raust og inspirerende forbilde for andre statsvitere.
28.11.17