Hva skjer

- Nå har vi muligheten. Da er det jo bare å ta den

- Vi  gjør det rett og slett fordi vi har muligheten til å reise ut som studenter, sier Mathias Sæterbø (24), Hans Ivar Arumairasa (25) og Halldor Arnarson (23). De tre masterstudentene fra Institutt for industriell teknologi ved UiT i Narvik, er nå klare for fire måneders utvekslingsopphold ved prestisjetunge Beijing Institute of Technology (BIT).

20.02.19

UiT Project (WindCoE) Wins the ‘Arctic Award 2018’ Winners of the Arctic Awards project competition were announced in Brussels, 9th October 2018 in Scotland House, Brussels. UiT project ‘WindCoE’ funded by Interreg Botnia-Atlantica & Nordland Fylkeskommune won the Arctic Award 2018 in category of ‘Cold Climate Opportunities’. Professor Muhammad Virk of UiT along his team managed this project from the Norwegian side.
15.10.18

Nettverkssamling i Vedlikeholdsnettverk Nord Tirsdag 2. oktober og onsdag 3. oktober arrangeres nettverkssamling i Vedlikeholdsnettverk Nord på UiT Narvik. Et 30-talls bedrifter og kunnskapsaktører er samlet for nettverksbygging og kunnskapsoverføring.Program:  https://vedlikeholdnord.no/
02.10.18

ITE1896 Praksisprosjekt Blogg fra Finnfjord As I forbindelse med studiet var jeg utplassert hos Finnfjord AS, som er et smelteverk som holder til ved Finnsnes. Finnfjord AS produserer ferrosilisium som er et halvfabrikat som brukes til fremstilling av rustfritt stål eller karbonstål.
21.09.18

Prosjektrapport fra praksisperioden på Finnfjord AS I løpet av praksisperioden leverer studenten flere statusrapporter og til slutt en prosjektrapport. Prosjektrapporten fra Eirik Nyvoll Skagtun, som var i praksis hos Finnfjord AS, er meget bra skrevet. Den viser på en bra måte hva Eirik har jobbet med og erfart i perioden.
21.09.18

ITE1896 Praksisprosjekt Blogg fra Narvik Composite Høsten 2018 startet jeg på mitt tredje år på bachelor maskiningeniør på UiT Narvik. I den forbindelsen har jeg hatt 3 uker praksis hos Narvik Composite. Narvik Composite lager komposittruller for gruveindustrien. Rullene som produseres er 60-80% lettere enn stålruller og har en eksepsjonell styrke, varighet og sikkerhet