Velkommen til Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi
Hva skjer


2 neste arrangementer:


Skidag for alle ansatte Campus Narvik

Hvor: Narvik/Herjangsfjellet
Når: 05.04.18 11:30


Alle arrangementer


Nyheter
UiT-studenter gir gratis leksehjelp til skoleelever i Rana

- Jeg var ikke alltid interessert i realfag, men da jeg begynte å forstå mer av matematikken ble det gøy, sier Håkon Solbakken. Nå stiller han og tre andre ingeniørstudenter ved UiT i Mo i Rana opp gratis som mentorer i realfag for skoleelever i Rana.

08.03.18

Inviterer Narvik-studenter til Barents Sea Youth Conference

Er du student innen energirelaterte fagområder ved UiT i Narvik? Da vil Barents Sea Youth Conference gjerne ha tak i deg.

28.02.18

Gikk fra datateknikkstudiet og rett ut i jobb

De tilhørte begge første kullet ved UiTs ingeniørstudie i Datateknikk i Bodø. Nå roser de mottakelsen de har fått av IT-miljøet i byen: - Vi fikk jobbtilbud før vi var ferdige med studiene, forteller Kristin Skjørseter og Magnus Finvik.

14.02.18

- Som foreleser er han beskrevet som en rockestjerne

- Det hær e over alle støvelskaft, sa Steinar Svarte selv da han i går ble tildelt Studentenes Pedagogikkærespris (SPÆP) ved UiT i Narvik.

14.02.18

Lørdagsuniversitetet kommer til Narvik

Finnes det fornuft i Trump sin verden? spør Ole Egil Distad Andreassen når UiTs særdeles populære foredragsserie Lørdagsuniversitetet endelig inntar Narvik.

13.02.18

Bli historisk med UiT B.I.L Narvik!

Lyst til å røre på deg i selskap med gode kolleger eller medstudenter ved UiT i Narvik? Da gjør du som gjengen på bildet; møter opp på medlemsmøte og påfølgende årsmøte i nystiftede UiT Bedriftsidrettslag Narvik onsdag.

11.02.18

Skip to main content