Hva skjer

Her er vinnarane av UiT sine sentrale prisar

Åtte tilsette og eit forskingsmiljø fekk i dag vel fortent heider og ære for sin mangeårige innsats på ulike felt.

20.11.19

Styrket etter Nokut-tilsyn

Målrettet arbeid over ett helt år har betalt seg; bachelor ingeniørfag bygg ved UiT i Narvik har kommet kraftig styrket ut av Nokut-tilsynet som nylig ble avsluttet.

18.11.19

Romsøppel-idè sendte Linn Robin til Houston

Linn Robin Andersens videosnutt om hvordan fjerne romsøppel, sendte henne rett til NASA i Houston, Texas.

11.11.19

Tidligere NASA-astronaut kommer til UiT

31. oktober arrangerer Fakultet for naturvitenskap og teknologi Space Day for alle som er interesserte i hva som beveger seg i romfarten.

23.10.19

ArcLog workshop: "Bærekraftig operasjoner i Arktis"

Kompetanse senter for arktiske logistikkoperasjoner (ArcLog) ved UiT inviterer til Workshop «Bærekraftig operasjoner i Arktis» den 17. okt. 2019

16.10.19

SINTEF etablerer seg i Narvik

SINTEF tar over aksjemajoriteten i forskningsinstituttet Norut Narvik. De kjøper Forte Narviks eierandel på 66,6 prosent. UiT eier resterende 33,4 prosent.

08.10.19