Velkommen til Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi
Hva skjer

2 neste arrangementer:

Workshop: The International Maritime Organization and Implementation

Hvor: UiT, The Arctic Univeristy of Tromsø
Når: 06.09.18 09:30

Alle arrangementer

Nyheter
Deler ut pris til masteroppgave om urfolk UiT har opprettet Árdnaprisen og vil kåre årets beste masteroppgave ved UiT med urfolk som tema. Premien er 10.000 kroner og festivalpass til Riddu Riđđu.
04.06.18

På besøk i hjertet av den europeiske romindustrien

Satellitteknologi-studentene fra UiT i Narvik ble tatt godt tatt vare på av de to gigantene Airbus og ESTEC under studiereisen til Nederland i april.

16.05.18

IVT-fakultetet på landstoppen i søker-økning

IVT-fakultetet ved UiT i Narvik har all grunn til å juble for årets søkertall. Mens ingeniørstudiene på landsbasis har en økning i førsteprioritetssøkere på 3,6 prosent, har fakultetet en økning på drøyt 16 prosent for sine bachelorstudier.

23.04.18

Invitert til Kina for å foredra om energieffektive bygg i kaldt klima

Professor Bjørn Reidar Sørensen ved IVT-fakultetet foredro nylig om fordelene ved energieffektive bygg i kaldt klima ved kinesiske Shandon Jianzhu University.

11.04.18

UiT har åpnet portalen som hjelper deg ut i verden Student ved UiT og lyst til å dra på utveksling? Eller UiT-ansatt med behov for å vite mer om mulighetene? Nå lanseres portalen som gjør alt så mye enklere for deg.
06.04.18

Fikk godkjent mappen sin

Tre universitetslektorer ved IVT-fakultetet har fått godkjent sin pedagogiske mappe.

03.04.18