Hva skjer

Hvor: Skype for Business
Når: 27.08.19 12:30

Alle arrangementer

UiT har fått to nye meritterte undervisarar

Professorane Ragnhild Johanne Rensaa og Monica Alterskjær Sundset har fått utmerkinga ”merittert underviser ved UiT”.

18.06.19

ArcLog åpnet i Narvik: Vil bidra i nordnorske vekstnæringer

- Dette er en svært gledelig etablering for både Narvik, regionen og landsdelen, fastslo Narviks varaordfører, Geir Ketil Hansen, da Teknologisk kompetansesenter for arktiske logistikkoperasjoner (ArcLog) ble offisielt åpnet ved UiT i Narvik tirsdag.

06.06.19

Ingeniørstudenter får seg jobb før de er ferdige med studiet

Bachelorstudentene våre på bygg-ingeniør er med på å bygge landet – bokstavelig talt. Ikke rart de er svært ettertraktet i arbeidsmarkedet.

05.06.19

UiT i Narvik klar for jernbanekonferanse

Kommende uke ønsker vi International Heavy Haul Association (IHHA) velkommen til UiT og Narvik som arrangør av en større internasjonal jernbanekonferanse! Konferansen samler mellom 500 og 600 deltakere fra hele verden og UiT Norges arktiske universitet er en av samarbeidspartnerne.

05.06.19

Skal sjekke veistandarden med ny teknologi

- Vi er veldig glad for å ha fått lokalt næringsliv med på laget i prosjektet, sier Rune Dalmo, førsteamanuensis ved UiT i Narvik. Nå skal Hålogaland Ressursselskap og forskere fra UiT teste ut teknologi som kan dokumentere standarden på vinterveiene i regionen.

27.05.19

Inviterer Narvik-studenter til app-konkurranse

Nye Narvik kommune vil posisjonere seg som en smart-kommune. Nå inviteres studenter ved UiT i Narvik til konkurranse om å utvikle en app som skal markedsføre byens opplevelsesmuligheter på en ny måte.

06.05.19