Velkommen til Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi
Hva skjer

2 neste arrangementer:

Trening i arbeidstida: Bli sprek og glad sammen med gode kollegaer TIRSDAG 21.11.17

Hvor: MH bygget, gymsalen plan 8
Når: 21.11.17 14:45

Kvenene ut av skapet – nye vindar i kvensk forsking, revitalisering og etnopolitikk

Hvor: Teorifagbygget hus 6: Auditorium 3 (6.303)
Når: 04.12.17 11:30

Alle arrangementer

Khalil dro til Rana Gruber, Ingrid til Rolls-Royce

Maskiningeniører kan åpenbart brukes over alt. Da tredje års-studentene fra maskinlinja ved UiT i Narvik nylig hadde sin praksisperiode, var Rolls-Royce i Ålesund, hypermoderne Finnfjord AS på Senja og Rana Gruber noen av arbeidsgiverne.

10.11.17

Travel OD-dag for Haakon

Haakon Søraas går førsteåret på forskerlinjen ved Narvik videregående skole, og hadde et ønske om å bruke noe av sin kompetanse i forbindelse med Operasjon Dagsverk. Det fikk han ved Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi ved UiT i Narvik.

07.11.17

Vellykket arbeidsmiljødag

Vi går ikke gjennom verken privatlivet eller arbeidsliv uten å treffe på fartsdumper. Hvordan vi håndterer disse er med på å definere oss som medmennesker.

01.11.17

Stor interesse rundt VAnndammen 2017

Rundt 200 påmeldte fant veien til UiT i Narvik og VAnndammen 2017, som arrangeres over to dager denne uka.

31.10.17

Si din mening i Studiebarometeret

I fjor leverte studentene ved IVT-fakultetet i Narvik best av alle UiT-studenter når det gjaldt respons til Studiebarometeret. Nå er det klart for en ny runde der du kan si hva du mener om studieprogrammet ditt.

24.10.17

Setter kinesisk på dagsorden

Nordnorsk næringsliv som samhandler med Kina melder om et økende behov for ansatte som kan kinesisk - og behersker den kinesiske kulturforståelsen.  Nå inviteres det til konferanse ved UiT i Narvik for å se nærmere på muligheter og utfordringer i samarbeidet mellom Nord-Norge og Kina.

08.09.17