Hva skjer

2 neste arrangementer:

Fyrtårnkonferansen 2019! Hva gjør utdanningene våre relevante for arbeids- og samfunnsliv?

Hvor: Medisin og helsefagbygget 2 (Vest): U.08.316, Aud. Cerebrum Adgang front plan 7, adgang bak plan 8.
Når: 14.05.19 08:45

Næringslivsdagen høsten 2019

Hvor: UiT i Narvik
Når: 16.10.19 10:00

Alle arrangementer

UiT bidrar når VU 2019 åpner i dag

Heidi Ruud Ellingsen og Konsen Big Band fra Musikkonservatoriet ved UiT, innleder i dag, fredag, Vinterfestuka 2019 i Narvik. Og UiT Norges arktiske universitet er en av hovedsamarbeidspartnerne til Nord-Norges eldste kulturfestival.

15.03.19

Har startet ombyggingen ved UiT i Narvik

UiT i Narvik skal bygges om for 260 millioner kroner. Denne uka starter arbeidet.

12.03.19

- Nå har vi muligheten. Da er det jo bare å ta den

- Vi gjør det rett og slett fordi vi har muligheten til å reise ut som studenter, sier Mathias Sæterbø (24), Hans Ivar Arumairasa (25) og Halldor Arnarson (23). De tre masterstudentene fra Institutt for industriell teknologi ved UiT i Narvik, er nå klare for fire måneders utvekslingsopphold ved prestisjetunge Beijing Institute of Technology (BIT).

20.02.19

- Nå har vi muligheten. Da er det jo bare å ta den

- Vi  gjør det rett og slett fordi vi har muligheten til å reise ut som studenter, sier Mathias Sæterbø (24), Hans Ivar Arumairasa (25) og Halldor Arnarson (23). De tre masterstudentene fra Institutt for industriell teknologi ved UiT i Narvik, er nå klare for fire måneders utvekslingsopphold ved prestisjetunge Beijing Institute of Technology (BIT).

20.02.19

Disputerte for ph.d-graden

Asbjørn Danielsen ved Institutt for datateknologi og beregningsorienterte ingeniørfag ved IVT-fakultetet, UiT Norges arktiske universitet, disputerte torsdag 7. februar over sin doktorgradsavhandling "Methods and Technologies for Recognizing and Predicting Bedside Falls using Non-Intrusive Sensing".

12.02.19

Nå kan du ta lektorutdanning ved UiT i Narvik

Ikke bare synes han det er morsomt med matematikk, men Elias Sandal (20) likte også å hjelpe venner på videregående fram mot eksamen i faget. Kanskje naturlig at han derfor tar lektorutdanning i realfag ved UiT Norges arktiske universitet. Fra høsten kan du gjøre det samme i Narvik.

Her kan du søke

01.02.19