Hva skjer

Vil du bli bedre på formidling?

Er du student ved UiT og vil lære deg å formidle på måter som kommer til nytte både i studietiden og senere i arbeidslivet? Da har du nå en gylden mulighet.

15.02.19

Rettsoppgjøret etter 1945: Grunnlovens største prøve

– Myndighetene viste større vilje til å sette sentrale rettssikkerhetsgarantier i Grunnloven til side, enn evne til å holde dem høyt under rettsoppgjøret.

05.12.18

Starten på et spennende samarbeid med næringslivet

I alt 26 bedrifter var representert på Frokostseminaret som Harstadregionens Næringsforening og Handelshøgskolen ved UiT Harstad arrangerte i dag.

14.11.18

Samarbeid UiT - Harstad skole om pilotprosjekt

- UiT campus Harstad har nylig inngått avtale med Harstad skole om å bli en pilotskole for bruk av drama som inkludering i lærende felleskap, opplyser professor Rikke Gürgens Gjærum - leder for Arktisk senter for velferds og funksjonshemmingsforskning ved Institutt for vernepleie.

10.11.18

Ny bok fra Bård Borch Michalsen

- Kommaet gjør verden til et litt bedre sted å være. Derfor fortjener tegnet en bok, het det fra forlaget da hans bok «Komma» kom ut for fire år siden. I sin nyeste bok tar Bård Borch Michalsen den helt ut og belyser historien bak alle våre skilletegn.

09.11.18

Vernepleien 35 år: Viktig for noen - bra for alle!

Mens UiT feirer sitt 50 års jubileum, kan vernepleierutdanningen markere at det er 35 år siden opprettelsen i Harstad. «Bursdagsfeiringen» er lagt til onsdag 24. oktober, med et variert og fyldig program fra morgen til kveld.

23.10.18