Nyheter
Disputerer på regionale film – og TV-selskaper Universitetslektor ved Institutt for reiseliv og nordlige studier, Stine Sand, disputerer for sin doktorgrad 1. september.
14.08.17

Bli med på vårens reiselivskonferanse Våre reiselivsforskere presenterer forskningsresultater fra sitt vinterprosjekt på konferansen SNOW2017 i Tromsø. Sett av to dager i mai til spennende påfyll og ikke minst nettverksbygging!
19.04.17

Nok en dosent er markert! -  Viktig at IRS-fak og IBSA fortsetter å bygger høy kompetanse, sier dekan Wenche Kjæmpenes.
21.03.17

Skaffer seg verdifull arbeidserfaring under Finnmarksløpet Hun ville uansett ha meldt seg som frivillig hos Finnmarksløpet, men nå kan UiT-student Andrea Allum jobbe OG motta lønn som intern i stedet.
13.03.17

Ageing at home: Innovation in home-based elderly care in rural parts of Northern Norway Interested in new perspectives on health and social care? Join us on March 16th in Hiet, Tromsø for two guest lectures, presented by internationally renown and recognized speakers. Limited seats!
20.02.17