Nyheter
Arbeidslivsdagen førte til ny deltidsjobb for Solfrid! Solfrid deltok på Arbeidslivsdagen og fikk seg ny deltidsjobb. Her er hennes tips til deg som skal delta på Arbeidslivsdagen 2018.
19.07.18

- Nå har studenter ved UiT muligheten til å sikre seg tidenes lunsjavtale! Som student ved UiT bør du ikke gå glipp av muligheten til å bli bedre kjent med fire representanter fra nordnorsk arbeids- og næringsliv, og andre type organisasjoner som preger vår by og vår landsdel. Her vil du kunne knytte verdifulle kontakter og få gode råd og tips om fremtidig karriere.
04.09.17

Arbeidslivsdagen 2016: – Ingenting er bedre enn en god referanse Å jobbe i studietiden kan gi deg et stort fortrinn når du skal ut i arbeidslivet etterpå.
09.09.16

Deltok på Arbeidslivsdagen – endte opp med praktikantstilling Torsdag 8. september går Arbeidslivsdagen 2016 av stabelen, og i år er det mer enn 90 virksomheter fra både offentlig og privat sektor som ser fram til å møte studentene ved UiT Norges arktiske universitet.
05.09.16

Ti nyttige tips til deg som skal på Arbeidslivsdagen Karrieresenteret gir tips som kan være gull verdt for deg som vil lande drømmejobben.
01.09.16

Bli jobbklar på Karrierefløya På Arbeidslivsdagen i år er et eget område satt av til deg som vil høre på bedriftspresentasjoner, delta på intervjutrening eller få testet dine evner.
29.08.16