Hva skjer hos oss?

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Barn som lever i familier med høyt konfliktnivå/ familievern

Hvor: Campus Narvik, NARVIK_BL-D D1100
Når: 04.02.20 12:00

Barn som pårørende

Hvor: Campus Narvik, NARVIK_BL-D D1100
Når: 05.02.20 09:00

Alle arrangementer

Styrker samspillet mellom baby og foreldre

Familieenheten i Vestvågøy i Lofoten kombinerer kamera og veiledning når de jobber med samspillet mellom foreldre og baby.

22.01.20

Ny forskning fra UiT viser store forskjeller i barnevernets arbeid

To nye forskningsrapporter om barnevernets arbeid, som forskere ved UiT har vært med å utarbeide, viser store forskjeller i hvordan bekymringsmeldinger blir vurdert og undersøkelser gjennomført.

13.11.19

Selvmordsforsøk og selvskading blant ungdom: – De fleste klarer seg bra senere i livet

Nesten halvparten av alle 15 -16-åringer oppgir å ha hatt selvmordstanker eller en form for selvskadende atferd. Men de aller fleste klarer seg bra i voksenlivet, viser en stor oppfølgingsundersøkelse.

07.11.19

Får 42 millioner kroner for å forske på kvinnelige fotballspillere

Tromsø får nytt senter for forskning på kvinnefotball: – Hovedmålet er å få fundamental innsikt i hva som påvirker prestasjonsevnen og den generelle helsen hos kvinnelige elitespillere, og kunne tolke funnene slik at norsk, og internasjonal, kvinnefotball kan nå nye sportslige høyder med sunne spillere, sier forskningsleder Svein Arne Pettersen.

02.10.19

Flere vil lære om veiledning i barnevernet

Mange ønsker å bli veiledere for nyansatte i barnevernet. Denne uka startet 50 nye studenter fra hele landet på videreutdanning i barnevernfaglig veiledning.

23.09.19

Regional nettverkssamling for kommunepsykologer

Kommunepsykologer i Nord-Norge kan nå melde seg på regional nettverkssamling i Tromsø i oktober.

20.09.19