Hva skjer hos oss?

Når: 29.05.17 00.00

Alle arrangementer

Nyheter
Mer fokuserte og bevisste gruppeledere Å veilede foreldre til barn med atferdsvansker kan være både krevende og vanskelig. Men den nye utdanningen til De utrolige årene (DUÅ) har i følge studentene, gjort dem mer fokuserte og bevisste i jobben.
14.03.17

Når Ole Lukkøye uteblir Vi har vel alle opplevd å ligge våken og vridd oss og i desperasjon telt sauer, lest eller drukket Kamille-te i håp om å finne søvnen. Som oftest finner vi den til slutt. For de som ikke gjør det, er det heldigvis hjelp å få.
08.02.17

Ny barnevernsrapport Prosjektet Barnevernets undersøkelsesarbeid - fra bekymring til beslutning har levert inn sin første rapport der de har gjort en oppsummering av hovedtrekkene i forskningslitteraturen.
15.12.16

Fullført master Kristina Jæger Meyer og Randi Anette Solhoff kan gå jula imøte med hver sin Master i barnevern i boks.
06.12.16

Både praksisnært og teoretisk -Det vi lærer her kan vi ta med rett tilbake til jobb.
28.11.16

Interessert i kunnskapsutvikling og innovasjon i offentlig sektor? Gjennom Offentlig sektor-ph.d.-ordningen kan offentlige virksomheter søke støtte fra Forskningsrådet for at en ansatt kan gjennomføre en doktorgrad.
28.09.16