Hva skjer hos oss?

Når: 11.03.19 09:15

Alle arrangementer

Kick-off i ERASMUS- prosjekt

Praktikere, forskere og beslutningstakere fra til sammen fem europeiske land var samlet i Brüssel for kick-off i forrige uke.

04.02.19

25 millioner til forskning på barn og unges psykiske helse

RKBU Nord har fått midler til forskningsprosjekter som skal bidra til å tette kunnskapshull innen psykisk helse hos barn og unge.

29.01.19

Disputerte for ph.d.-graden

7. desember disputerte Reidunn Håøy Nygård  for ph.d.-graden i helsevitenskap og forsvarte avhandlingen: “Family and community involvement in Indigenous social work. A comparative study”.

07.12.18

Har undersøkt tiltak for de minste

RKBU Nord har gått igjennom 31 tiltak for barn mellom 0-6 år og har funnet ut at det er stor variasjon i hvor god dokumentasjon som finnes for effekten av tiltakene.

27.11.18

Psykologer sikrer luftrommet

De færreste har de evnene som skal til for å være en trygg pilot. Professor Monica Martinussen ved RKBU Nord skiller klinten fra hveten ved opptak til bachelorstudiet i luftfartsfag ved UiT.

01.11.18

Kommuneansatte fikk innføring i å evaluere tiltak

Hvordan gjennomføre enkle evalueringer av tiltak i kommunen, var tema da RKBU Nord inviterte til fagdag sist uke.

22.10.18