Hva skjer hos oss?

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Tverrfaglig arbeid og samarbeid mellom tjenester som arbeider med barn og unge og deres familier

Hvor: Scandic Kirkenes, Kongensgate 1-3, Rom Stoltenberg 1
Når: 29.10.19 08:30

Mobbing

Hvor: Scandic Kirkenes, Kongensgate 1-3, Rom Stoltenberg 1
Når: 29.10.19 10:30

Alle arrangementer

Får 42 millioner kroner for å forske på kvinnelige fotballspillere

Tromsø får nytt senter for forskning på kvinnefotball: – Hovedmålet er å få fundamental innsikt i hva som påvirker prestasjonsevnen og den generelle helsen hos kvinnelige elitespillere, og kunne tolke funnene slik at norsk, og internasjonal, kvinnefotball kan nå nye sportslige høyder med sunne spillere, sier forskningsleder Svein Arne Pettersen.

02.10.19

Flere vil lære om veiledning i barnevernet

Mange ønsker å bli veiledere for nyansatte i barnevernet. Denne uka startet 50 nye studenter fra hele landet på videreutdanning i barnevernfaglig veiledning.

23.09.19

Regional nettverkssamling for kommunepsykologer

Kommunepsykologer i Nord-Norge kan nå melde seg på regional nettverkssamling i Tromsø i oktober.

20.09.19

Ny utgave av bok om Familiens hus

Familiens hus og familiesenter er en måte å samle tjenestene for barn, unge og deres familier under samme tak eller gjennom tverrfaglig samarbeid. Nå har boka om denne modellen fått nye kapitler og blitt oppdatert.

18.09.19

Ny ph.d. i helsevitenskap

Lene-Mari Rasmussen disputerte for ph.d.-graden i helsevitenskap.

12.09.19

Disputerte på evaluering av skoleprogram

Cand.polit Merete Aasheim har disputert for ph.d.-graden i helsevitenskapelige fag.

30.08.19