Hva skjer hos oss?

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Samfunnsvitenskapelige perspektiver i arbeid med barn og familier

Hvor: Tabletten, Farmasi, UiT Norges arktiske universitet
Når: 08.01.18 10:15

Invitasjon til fagdag for barnevernfaglige veiledere

Hvor: RBUP Øst/Sør i Nydalen
Når: 05.06.18 08:30

Alle arrangementer

Nyheter
Spennende seminar i januar Samfunnsvitenskapelige perspektiver i arbeid med barn og familier er tema under professor Toril Jenssens seminar i januar.

12.12.17

Mer samarbeid blant de som møter barn og unge Utfordringer knyttet til skolegang, rus, levekår eller psykisk helse tidlig i livet kan medføre store utfordringer, både for den enkelte og for samfunnet.
01.09.17

Årets masterstudenter Åtte nye studenter har fullført mastergrad i barnevern i år.
21.06.17

Syv år med arbeidsglede Det ble mange små og store klemmer, gode ord og fine hilsener til Wenche Bjørkly da hun tok farvel med barn og voksne på Familiens hus på fredag.
20.06.17

Ny ressursportal om flyktninger og asylsøkere Møter du flyktninger og asylsøkere i ditt arbeid? RVTS har samlet nyttig og viktig kunnskap i en helt ny ressursportal.
16.06.17

Inspirerende og aktiv prisvinner Førstelektor Odd Fyhn har mottatt hederspris for sin innsats for programserien De utrolige årene gjennom mange år.
01.06.17