Hva skjer hos oss?

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Fagdag for tidligere studenter i Nasjonal videreutdanning i barnevernfaglig veiledning

Hvor: Oslo, Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen
Når: 09.06.20 09:00

Alle arrangementer

Ny forskning fra UiT viser store forskjeller i barnevernets arbeid

To nye forskningsrapporter om barnevernets arbeid, som forskere ved UiT har vært med å utarbeide, viser store forskjeller i hvordan bekymringsmeldinger blir vurdert og undersøkelser gjennomført.

13.11.19

Selvmordsforsøk og selvskading blant ungdom: – De fleste klarer seg bra senere i livet

Nesten halvparten av alle 15 -16-åringer oppgir å ha hatt selvmordstanker eller en form for selvskadende atferd. Men de aller fleste klarer seg bra i voksenlivet, viser en stor oppfølgingsundersøkelse.

07.11.19

Får 42 millioner kroner for å forske på kvinnelige fotballspillere

Tromsø får nytt senter for forskning på kvinnefotball: – Hovedmålet er å få fundamental innsikt i hva som påvirker prestasjonsevnen og den generelle helsen hos kvinnelige elitespillere, og kunne tolke funnene slik at norsk, og internasjonal, kvinnefotball kan nå nye sportslige høyder med sunne spillere, sier forskningsleder Svein Arne Pettersen.

02.10.19

Flere vil lære om veiledning i barnevernet

Mange ønsker å bli veiledere for nyansatte i barnevernet. Denne uka startet 50 nye studenter fra hele landet på videreutdanning i barnevernfaglig veiledning.

23.09.19

Regional nettverkssamling for kommunepsykologer

Kommunepsykologer i Nord-Norge kan nå melde seg på regional nettverkssamling i Tromsø i oktober.

20.09.19

Ny utgave av bok om Familiens hus

Familiens hus og familiesenter er en måte å samle tjenestene for barn, unge og deres familier under samme tak eller gjennom tverrfaglig samarbeid. Nå har boka om denne modellen fått nye kapitler og blitt oppdatert.

18.09.19