Hva skjer hos oss?

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Fagdag for tidligere studenter i Nasjonal videreutdanning i barnevernfaglig veiledning

Hvor: Nydalen, Oslo, Rbup Øst og Sør
Når: 04.06.19 09:00

Alle arrangementer

Disputerte for ph.d.-graden

7. desember disputerte Reidunn Håøy Nygård  for ph.d.-graden i helsevitenskap og forsvarte avhandlingen: “Family and community involvement in Indigenous social work. A comparative study”.

07.12.18

Har undersøkt tiltak for de minste

RKBU Nord har gått igjennom 31 tiltak for barn mellom 0-6 år og har funnet ut at det er stor variasjon i hvor god dokumentasjon som finnes for effekten av tiltakene.

27.11.18

Psykologer sikrer luftrommet

De færreste har de evnene som skal til for å være en trygg pilot. Professor Monica Martinussen ved RKBU Nord skiller klinten fra hveten ved opptak til bachelorstudiet i luftfartsfag ved UiT.

01.11.18

Kommuneansatte fikk innføring i å evaluere tiltak

Hvordan gjennomføre enkle evalueringer av tiltak i kommunen, var tema da RKBU Nord inviterte til fagdag sist uke.

22.10.18

Ny fagbok om handlingsrom i barnevernet Boka retter seg mot ledere og ansatte i de kommunale barneverntjenestene og deres samarbeidspartnere i barnehage, skole, helsevesen, NAV og politi.
13.09.18

RKBU Nord på Utforsk UiT Vi markerer Forskningsdagene med stand på Utforsk UiT- åpen dag søndag 23.september. Årets tema er "Oppvekst".
31.08.18