Hva skjer hos oss?

Når: 27.06.18 10:15

Alle arrangementer

Nyheter
Nye mastere i barnevern Vi gratulerer våre studenter med vel gjennomført master i barnevern! Lykke til!
11.06.18

RKBU Nord har flyttet MH2 Fra og med mandag er RKBU Nord ikke lenger å finne i Gimleveien 78.
25.05.18

Seminar om sammensatte symptomtilstander hos barn og unge Målet med seminaret er å bidra til økt kunnskap og helhetlig forståelse for utvikling og behandling av funksjonelle tilstander hos barn.
02.05.18

Barneoppdragelse på bestilling Ishavsbyen videregående skole bestilte en forsker og fikk se hvordan man kan takle utfordringer med barn og oppleve en reise gjennom en forskningsprosess.
27.04.18

Viktig veiledererfaring Det kan være tøft å være nyutdannet barnevernsarbeider. Bente Rotvik og Camilla Hansen ønsker å gjøre det litt tryggere for dem som er ny.
27.04.18

Ny rapport Ny rapport fra et prosjekt som har sett på tiltak for å heve kompetansen i barnevernet i arbeid med innvandrere, urfolk og nasjonale minoriteter. Prosjektet har også utredet behovet for å etablere et kompetansemiljø innenfor samisk barnevern som veileder barnevernstjenesten.
20.04.18