Hva skjer hos oss?

Når: 08.09.17 12:15

Alle arrangementer

Nyheter
Årets masterstudenter Åtte nye studenter har fullført mastergrad i barnevern i år.
21.06.17

Syv år med arbeidsglede Det ble mange små og store klemmer, gode ord og fine hilsener til Wenche Bjørkly da hun tok farvel med barn og voksne på Familiens hus på fredag.
20.06.17

Ny ressursportal om flyktninger og asylsøkere Møter du flyktninger og asylsøkere i ditt arbeid? RVTS har samlet nyttig og viktig kunnskap i en helt ny ressursportal.
16.06.17

Inspirerende og aktiv prisvinner Førstelektor Odd Fyhn har mottatt hederspris for sin innsats for programserien De utrolige årene gjennom mange år.
01.06.17

Ny bokserie om oppvekst er klar Helene Eng er en av fire redaktører for fagbøkene som er skrevet for de som jobber eller utdanner seg innen barn og unges psykiske helse.
29.05.17

Mer fokuserte og bevisste gruppeledere Å veilede foreldre til barn med atferdsvansker kan være både krevende og vanskelig. Men den nye utdanningen til De utrolige årene (DUÅ) har i følge studentene, gjort dem mer fokuserte og bevisste i jobben.
14.03.17