Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Samler studenter etter dødsfall

Mandag kl. 10.15 samles studenter og ansatte ved ILP i forbindelse med at lærerstudent Snorre Larsen omkom i en fallulykke i Lofoten fredag.

Stig Brøndbo 22.10.2017 22:56   (Sist oppdatert: 23.10.2017 09:27)

Snorre Larsen var 2-årsstudent på master i lærerutdanning 5.-10 trinn. Fredag var han på jakttur i Lofoten da han falt utenfor en fjellside og omkom.
Dekan Sonni Olsen ble varslet om dødsulykken i helgen.
– Nyheten om den tragiske ulykken er et sjokk for alle som kjente Snorre Larsen. Våre tanker går til hans familie og venner, sier Sonni Olsen.
I helga ble både studentprest og studentrådgivningen ved UiT Norges arktiske universitet varslet om ulykken, og mandag blir det et informasjonsmøte for studenter og ansatte på F103 (Mellomvegen 110/Institutt for lærerutdanning og pedagogikk).
– Studentmiljøet på lærerutdanningen er sammensveiset og alle kjenner alle. Vår oppgave blir nå å ivareta studentene som kjente Snorre Larsen, sier Sonni Olsen.

Snorre Larsen var fra Surnadal og blir begravelsen fra Stangvik kirke i Surnadal fredag 27. oktober 2017 kl. 1400.