Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Vær Modig, Engasjert og Raus med hverandre!

Instituttleder Kathrine Tveiterås ved Norges fiskerihøgskole tok imot de nye studentene. Hun ga de MER med en gang.

Trine Holm Larsen 15.08.2017 16:24   (Sist oppdatert: 15.08.2017 20:25)

Store Aud ble i dag fylt opp av nye bachelorstudenter på bioteknologi, akvamedisin og fiskeri og havbruksvitenskap. Totalt er det rundt 110 nye bachelorstudenter og 45 nye masterstudenter som skal starte ved NFH i høst. En engasjert instituttleder ønsket velkommen og oppfordret studentene til å hjelpe hverandre, jobbe hardt og å ha det gøy.

Hun oppfordret også alle til å møte opp på høstens pilotprosjekt som kjøres i samarbeid med Studentsamskipnaden. Det innebærer at NFH lar klasseledere for hvert nye kull lose de nye studentene gjennom semesteret med et par klasseledertimer hver uke. Klasselederne er eldre studenter fra hvert program som har fått jobben med å hjelpe studentene godt i gang med studenttilværelsen.

Siste del av dagen brukte klasselederne på å bli bedre kjent med de nye studentene, og studentene ble bedre kjent med hverandre.

Les også Strålende søkertall for sjømatnæringen og Studentene satser på fiskeri og havbruk

Studentene er godt i gang med å bli kjent med hverandre. Klasselederne loser med stødig hånd.