Inspirerende og aktiv prisvinner

Førstelektor Odd Fyhn har mottatt hederspris for sin innsats for programserien De utrolige årene gjennom mange år.

Mariann Schjølberg Karlsen 01.06.2017 11:03   (Sist oppdatert: 01.06.2017 11:17)

Førstelektor Odd Fyhn mottok hederspris under DUÅs nasjonale fagdag i Bergen. Foto: Veronica Helle, RKBU Vest.
Det var under den nasjonale fagdagen for De utrolige årene i Bergen, at Fyhn kunne motta prisen foran rundt 300 deltakere.

Fyhn har opplæring i nesten hele programserien til DUÅ, har jobbet aktivt med programmene og driver fortsatt med opplæring. Bakgrunnen for prisen er blant annet at Fyhn gjennom en årrekke har vært faglig inspirator for mange DUÅ-gruppeledere, han har vært aktiv pådriver og tilrettelegger for implementering og forskning på DUÅ-programmene i Norge. Han har også vært faglig veileder og en viktig støtte for en stor andel av DUÅ-gruppeledere gjennom årene.

-Kommende høst går han av med pensjon etter en betydelig innsats for barn og familier i Norge, er de avsluttende ordene i begrunnelsen for prisen som er undertegnet de tre lederne Oddbjørn Løndal, Bjørn Brunborg og Siri Gammelsæter.

De siste årene har Fyhn gjennomført en grundig litteraturgjennomgang og dokumentert DUÅs helhetlige teorigrunnlag.

Her kan du lese artikkelen:

Dressur eller humanisme? En gjennomgang av "De Utrolige Årene"- et program for forebygging og behandling av atferdsvansker hos barn.

Bakgrunnen for hederspris som Fyhn har mottatt.