Nominerte til studentenes undervisningspris

Studentene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi har opprettet en ny pris for å berømme gode undervisere ved NT-fak.

Vibeke Os 30.05.2016 11:06

Den nyopprettede undervisningsprisen vil deles ut til den beste kandidaten under Mastergradsavslutningen 3. juni.

-God undervisning er veldig viktig for oss og vi ønsker å hedre flinke undervisere med denne prisen, forteller leder i NT-SU Sandra Susan Nesse. Vi har fått inn mange gode forslag og har en liste over nominerte på 8 personer som nå skal vurderes av en komité på 4 personer. Lederen påpeker at jobben med å velge én kandidat blir utfordrende fordi det er mange gode forelesere.

Listen over nominerte er som følger:

Stein Bondevik, IG
Erland Lebesbye, IG
Ole Kristian Fossum, IIS
Martin Rypdal, IMS
Javad Barabadi, IIS
John Markus Bjørndalen, IFI
Kjell Øystein Netland, IFT
Georg Elvebakk, IMS

NT-fak adm gratulerer de nominerte, nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og avvente avgjørelsen 3. juni.

De siste nyhetene

Alle våre nyheter