Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Studentutveksling: Department of Sociology, University of California, Berkeley

Infomasjonsmøte 02.oktober.


Håkon Fottland 29.09.2015 11:27   (Sist oppdatert: 29.09.2015 12:01)

UiT Norges arktiske universitet har studentutvekslingsavtale med Department of Sociology ved University of California, Berkeley.

UC Berkeley er et eliteuniversitet som gang på gang har blitt rangert som verdens beste offentlige universitet, og konkurrerer på helt på nivå med de mest kjente private universitetene. Se også: Shanghai universitetsrangeringen

Department of Sociology tilbyr et bredt spekter med fag, så det er gode muligheter for å finne relevante emner, selv om du ikke studerer samfunnsvitenskap ved UiT.

Representanter for instituttet kommer på besøk til UiT og inviterer alle som er interesserte i å høre mer om mulighetene som finnes på Berkeley, til et informasjonsmøte:

Fredag 02 oktober 2015 kl 12:15

Auditorium B-1005 i SVHUM-bygget i Breivika

UiT Norges arktiske universitet deltar også i Peder Sather Center for Advanced Study som er et samarbeid for alle fagområder mellom åtte norske universiteter og University of California, Berkeley. Senteret støtter samarbeid mellom forskere ved institusjonene; forskningsmidler utlyses og det er noe tilgang på fasiliteter.