Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Vant UiTs arbeidsmiljøpris

Gunhild Guttvik fra Det helsevitenskapelige fakultet ble tildelt prisen for sine mange tiltak for et godt arbeidsmiljø og medarbeiderskap.


Arnstad, Mali Anette, 06.11.2014 13:19   (Sist oppdatert: 12.11.2014 10:45)

Guttvik jobber til daglig ved Seksjon for personal- og økonomitjenester ved fakultetet. 

 - Gunhild tar initiativ til og deltar i mange tiltak i seksjonen, på fakultetet og for universitetet som bidrar til å fremme et godt arbeidsmiljø. Hun er genuint opptatt av arbeidsmiljø og medarbeiderskap og dette vises gjennom holdninger, ord og handlinger, sa rektor Anne Husebekk da hun delte ut prisen under Arbeidsmiljødagen 2014. 

Gunhild Guttvik fra Helsefakultetet får her tildelt UiTs arbeidsmiljøpris 2014 av rektor Anne Husebekk. Foto: Torbein Kvil Gamst

Komiteen trekker fram at hun har vært med og utarbeidet kjøreregler for et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen sin, og hun står bak mange gode tiltak som er konkrete og lett å gjennomføre, men som synes godt og har stor virkning.  

 - Det er alt fra å dele ut Flax lodd til å organisere turer rundt Prestvannet, sa Husebekk før hun tildelte prisen til en rørt UiT-kollega:

- Vi skaper et godt arbeidsmiljø sammen, det er ikke noe jeg gjør alene, sa prisvinner Gunhild Guttvik da hun tok i mot blomster og diplom. 

UiTs arbeidsmiljøpris skal være belønning for systematisk og målrettet arbeid for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet. Prisen kan også være en belønning for kreativt og nyskapende arbeid til fremme av et godt arbeidsmiljø.

Prisvinneren mottar 50 000 kroner samt et diplom.  Det var ni nominerte til prisen, som ble opprettet i 2013. I fjor gikk den til Handelshøgskolen HHT og Frode Lien fra HSL-fakultetet.