Frokostseminar - 25 år med EØS-avtalen

I forbindelse med at Norge i år markerer 25 år med EØS-avtalen, inviterer Sjur Larsen, avdelingsdirektør i Utenriksdepartementet, til frokostseminar i Sjampanjekafeen med foredrag, Kahoot og premie. Seminaret er først og fremst tiltenkt studenter ved UiT, men ansatte er også velkommen.

Sjur vil ta utgangspunkt i at Norge i år markerer 25 år med EØS-avtalen. Deretter vil han snakke om hva midlene bidrar til både i norsk utenrikspolitikk, for aktører i Norge som samarbeider med utenlandske aktører og sist, men ikke minst, for de landene som mottar midlene. Dette blir et 30 minutters faktuelt foredrag om hva EØS-midlene faktisk er, etterfulgt av en Kahoot med spørsmål og premie. Det vil i tillegg bli servert enkel frokost til de påmeldte. Velkommen til frokostseminar!

Når: 06. november 2019 kl. 08.30–09.30
Hvor: Sjampanjekafeen, Teorifagbygget hus 6