Alt begynner et sted – fra «tidlig krøkes» til UiT

I forbindelse med universitetets 50-års jubileum vil NT-fak sine lunsjseminar i 2018 ha litt historisk sus. Noen av våre forskere med lang fartstid vil i tillegg til å se fremover, gi oss et tilbakeblikk på eget fagfelt og arbeidshverdag de siste tiår. Denne gang er det førstelektor Terje Olsen som blant annet forteller om tiden ved Høyskolen i tromsø, før fusjonen:

"Jeg tar utgangspunkt i min barne- og ungdomstid for å gi et lite innblikk i hvorfor retningen blir som den blir. Tilfeldigheter som gjør at UiT ble et naturlig valg. Som første kull på Fiskerifag, første i Norge, ble utdanningen også en nybrottstid. I arbeid etterpå fikk jeg være med på mange spennende nyetableringer, både i høgskolen i Alta og i Tromsø, og senere fusjonen med universitetet."

Det blir servering av pizza og drikke fra kl 12.00 utenfor Store Aud, påmelding er derfor påkrevd.

Det vil også bli utdeling av ulike artikler med universitetets jubileumslogo. Foredraget starter kl 12.15.

Når:
29.11.18 kl. 12:00 - 13:00