Skrivekurs for masterstudenter i barnevern: Nøkkelen til akademisk skriving

RKBU Nord arrangerer skrivekurs for masterstudenter i barnevern.

Kurset avholdes av Kristian Firing og Frode Moen

​På kurset vil gi en innføring i skriving, konkrete øvelser for skriving, med ulike teknikker og innfallsvinker.

Om boken :

Kristian Firing og Frode Moen har skrevet boken: Nøkkelen til akademisk skriving

Nøkkelen til akademisk skriving er en annerledes akademisk bok om hvordan komme i gang med skrivingen – og hvordan beholde flyten i skriveprosessen.

Alle studenter må skrive, og mange strever med å sluttføre masteroppgaver. I boken til Firing og Moen utforsker forfatterne skriveprosessen i relasjon til begrepet øvelse gjør mester. Gjennom logikk og lek, psykologi og pedagogikk, åpner boken for nye muligheter: Skrivingens strev blir assosiert med mestring, motivasjon og lært optimisme.

Anbefalt litteratur: Nøkkelen til akademisk skriving av K. Firing og F. Moen.

Kristian Firing er førsteamanuensis i ledelse ved Luftkrigsskolen i Trondheim. Frode Moen er avdelingsleder og mental trener i Olympiatoppen Midt-Norge, og førsteamanuensis ved Institutt for pedagogikk og livslang læring ved NTNU.

Når:
22.03.18 kl. 09:00 - 16:00