Næringslivsdagen 2018 er åpen for påmelding!

Næringslivsdagen er Narvik-studentenes årlige karrierearrangement. Siden oppstarten i 2004 har hundrevis av offentlige og private virksomheter og tusenvis av studenter hatt muligheten til å knytte nærmere kontakt via arrangementet.

Næringslivsdagen ved UiT i Narvik har vært et svært populært arrangement siden oppstarten i 2004.

Næringslivsdagen er en begivenhet for både bedrifter og studenter, hvor studenter kan lære av bedrifters erfaring og kompetanse, samt søke arbeid eller tilby seg å skrive bacheloroppgave for relevante bedrifter.

UiT i Narvik har et bredt tilbud av studieprogram. Ingeniør og sivilingeniør studier innenfor klassiske fagfelt så som maskin, elektro, data, bygg med mange studieretninger og spesialiseringer. UiT i Narvik har også økonomistudier og sykepleierutdanning.

Intensjonen med Næringslivsdagen er å skape relasjoner mellom studentene og næringslivet. næringslivsdagen 2018 er en god mulighet til å komme i kontakt med våre dyktige og engasjerte studenter.

For mer utdypende informasjon om våre studieprogram se: https://uit.no/utdanning?sted=201567

I løpet av de årene Næringslivsdagen har vært arrangert, har mange signert arbeidsavtale i løpet av dagen. Vi håper dere også griper denne sjansen til å knytte kontakt med våre studenter med tanke på prosjekter, bachelor/masteroppgaver og praksis/sommerjobber.

Informasjon om stand

Liten stand kr 2000,- inkluderer

• Liten standplass i glassgata
  • Messebord (om ikke annet er spesifisert ved påmelding)
  • Glassboller
  • Strøm
  • Internett
  • Kaffe/vann og lett servering
  • PC-Skjerm (forbeholdt nok skjermer på lager)

(Standplassen er på ca. 1,5m dyp og 1,5m bred)

Stor stand kr 3000,- inkluderer

• Stor standplass i glassgata
  • Messebord (om ikke annet er spesifisert ved påmelding)
  • Glassboller
  • Strøm
  • Internett
  • Kaffe/vann og lett servering
  • PC-Skjerm / lerret og projektor

(Standplassen er på ca. 1.5m dyp og 4 meter bred)

Vi har begrenset antall presentasjoner til 10 stykker, så her gjelder det å være tidlig ute. Er det ønskelig med workshops så kan vi legge til rette for det.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Næringslivsdagen 24. oktober 2018!

Når:
24.10.18 kl. 10:00 - 14:00