Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter

03.06.18 Jan Fuglesteg
Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er over to år gammel, og kan ha innhold som er utdatert.

Mandag 4. juni 2018 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2017/-18 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges Arktiske universitet.

Før seremonien skal kandidatene fotograferes i et fellesbilde. Kandidatene møter opp kl. 11:00 ved Solhallen utenfor Auditorium 1 i Teorifagbygget. Etter fotografering bes kandidatene møte opp utenfor auditoriet kl 11:45 for oppstilling til inngangsprosesjon.

Seremonien starter kl 12:00 i Auditorium 1 (TEO-H1 1.820-AUD1) på Teorifagbygget, etterfulgt av en enkel lunsj for kandidatene med følge kl 13:00. Lunsjen serveres i Teorifagskafeen.

NB! Lunsjen er kun for påmeldte, men seremonien er åpen for alle interesserte.

Tentativt program
11:00 Fotografering av kandidatene (fellesbilde)
11:45 Oppstilling til inngangsprosesjon
12:00 Avslutningsseremoni i Auditorium 1, Teorifagbygget
- Prosesjon
- Ønske velkommen
- Taler ved rektorat / dekanat
- Overrekkelse av gaver til kandidatene
- Studenttale
- Overrekkelse av pris for beste masterkandidat ved NT-fakultetet i 2016
- Studentenes undervisningspris
- Avslutning
- Musikalsk innslag
13:00 Lunsj (kun for påmelde som har fått invitasjon)

Videoinnslag fra avslutningsseremonien 2015 kan sees på Youtube eller ved å trykke på bildet under.

På Twitter   #norgesarktiske