- Nå kan studenter sikre seg tidenes lunsjavtale!

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er over to år gammel, og kan ha innhold som er utdatert.

Gå ikke glipp av muligheten til å bli bedre kjent med tre av landsdelens næringslivledere og få gode råd om din fremtidig karriere. I anledning Arbeidslivsdagen 2016 har DU muligheten til å sikre deg tidenes lunsjavtale!

Vi viderefører fjorårets suksess og inviterer alle studenter ved UiT til å søke seg til å delta på en lunsj hvor man som student får muligheten til å bli bedre kjent med tre av landsdelenes næringslivsledere.

- Powerlunsj med næringslivet

På årets lunsj har du muligheten til å møte Veronica Evertsen (Senterleder for Nerstranda), Lars Nymo Trulsen (Banksjef, Sparebank 1 Nord-Norge) og Randi Abrahamsen (Avdelingsleder Troms, Innovasjon Norge). Kanskje akkurat DU får muligheten til å få gode råde om din framtidge karriere fra disse tre:

Hvordan søke?

Send en e-post om hvorfor DU bør bli valgt ut til å delta til karriere@uit.no. Maks 300 ord. I tillegg må du oppgi navn, alder og studieprogram.
Tre studenter vil bli trukket ut. Merk e-posten «POWERLUNSJ».
FRIST: Søndag 11. september

Hvem kan delta?

Alle studenter ved UiT høsten 2016 kan delta i trekningen om tidenes lunsjavtale.
Besøk gjerne Senter for karriere og arbeidsliv på stand under Arbeidslivsdagen for mer informasjon.

Når er lunsjen?

Lunsjen vil være i Tromsø sentrum fredag 7. oktober kl. 12.00. Sted kunngjøres mandag 19. september.
For spørsmål, ta kontakt med Senter for karriere og arbeidsliv. E-post: karriere@uit.no.

På Twitter   #norgesarktiske