Bli med på Arctic Career Seminar!


Også i år får UiT-studenter et eget karriereseminar under Arctic Frontiers.

Victoria Braathen (t.v.) og Julie Høie Nygård inviterer til karriereseminar for studenter. Foto: Karine Nigar Aarskog

Victoria Braathen (t.v.) og Julie Høie Nygård inviterer til karriereseminar for studenter. Foto: Karine Nigar Aarskog

– Med arrangementet ønsker vi å synliggjøre noen av de spennende mulighetene studenter ved UiT har etter endte studier. Det vil også være anledning til å høre mer om bedriftssamarbeid i løpet av studietiden, slik som oppgavesamarbeid og prosjektoppgaver, sier Victoria Braathen som er prosjektkoordinator for Arctic Frontiers Young og rådgiver ved Senter for karriere og arbeidsliv ved UiT. 

Det er tredje gang at Senter for karriere og arbeidsliv arrangerer en slik møteplass i forbindelse med konferansen Arctic Frontiers

Les også: Studentmøte med næringslivet

Lurt å være tidlig ute
Karriereseminaret, Arctic Career Seminar – Student Kick-Off, arrangeres på Bazinga tirsdag 19. januar, fra 17 til 19. Her vil studenter få møte bedrifter og partnere til den internasjonale konferansen Arctic Frontiers. 

– Det er aldri for tidlig å starte å sondere mulige karriereveier og jobbmuligheter. Vi oppfordrer derfor studenter på både bachelor- og masternivå innen alle studieretninger til å delta på arrangementet, sier Braathen.

Virksomhetene som vil delta på Student Kick-Off er Norsk Polarinstitutt, Kongsberg Satellite Services (KSAT), Nofima, Senter for karriere og arbeidsliv, Arctic Frontiers Young og Akvaplan-niva. Seminaret har plass til 100 deltakere, og det er påmelding i forkant. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Meld deg på her!

Filmer og debatter
På arrangementet vil det blir servert pizza, og Arctic Frontiers vil presentere noen av tilbudene UiT-studenter kan benytte seg av under konferanseuken. Ved å registrere seg til Arctic Frontiers har UiT studenter fri adgang til konferansen.

Registrér deg til Arctic Frontiers her!

I år er det også lansert en ny programserie, Open Arctic, som finner sted i Tromsø sentrum fra 25. til 29. januar.

– Open Arctic inkluderer filmvisninger, underholdning, debatter og innledninger. Programmene er åpne for alle og har fri adgang. Vi har veldig tro på Open Arctic, og håper dette er programtilbud som byens mange studenter vil sette pris på, oppfordrer Victoria Braathen. 

På Twitter   #norgesarktiske