For arbeids- og næringsliv


Arbeids- og næringslivskontakt

Næringslivsmentor 2019
Det er tilgjengelig lønns- og driftsmidler til seks næringslivsmentorer ved UiT Norges arktiske universitet. Institutt, senter eller fakultet søker inn navngitt person til et avgrenset engasjement. Hensikten er å styrke kontakt og samarbeid med bedrifter i Troms.  Troms fylkeskommune gjennom ViT Troms er finansiør. Søknadsfrist 3 mai 2019.  Kontaktperson mette.r.midtgard@uit.no Les mer her (Lenke til intern side)

Reisestøtte for studenter 2019
  • Studenter ved UiT kan søke om å få dekket reise- og overnattingsutgifter i forbindelse med bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med bedrift i Troms eller Finnmark. 
    For Nordland gjelder ordningen industribedrifter og masterstudenter. 
    Mer info:  mette.r.midtgard@uit.no 
HAndelshøgskolen
Kommer....
Ansvarlig for siden: Morten Åsland
Sist endret: 12.06.2019

Siste nytt fra Senter for karriere og arbeidsliv

Solfrid deltok på Arbeidslivsdagen og fikk seg ny deltidsjobb. Her er hennes tips til deg som skal delta på Arbeidslivsdagen 2018.
19.07.18

Som student ved UiT bør du ikke gå glipp av muligheten til å bli bedre kjent med fire representanter fra nordnorsk arbeids- og næringsliv, og andre type organisasjoner som preger vår by og vår landsdel. Her vil du kunne knytte verdifulle kontakter og få gode råd og tips om fremtidig karriere.
04.09.17