Illustrasjonsbilde av koronavirus


Tilbake til Koronasiden

17.03.2021: Harstad - forlenger lokale smittevernstiltak


På grunn av den pågående smitteutviklingen har Harstad kommune tidligere innført strengere lokale smittevernstiltak. Onsdag 17. mars ble tiltakene forlenget av formannskapet til å gjelde til 26. mars kl. 14.00.

UiT i Harstad forlenger derfor egne tiltak til å gjelde til 26. mars kl. 14.00.

Vi minner om:

Hjemmekontor
Det skal brukes hjemmekontor i den utstrekning dette er mulig. Ledere må avklare hvem som har arbeidsoppgaver som ikke kan utføres hjemmefra, og som må jobbe fra campus i denne perioden.

Det skal ikke gjennomføres arbeids- eller studentreiser. Ledere kan beslutte unntak i helt nødvendige tilfeller. UiT fraråder også private reiser for ansatte og studenter.

Undervisning
Undervisning, seminarer og veiledning skal gjennomføres digitalt. Studenter får mer informasjon om dette direkte fra sine studieprogram.

Biblioteket er tilgjengelig digitalt og selvbetjent
Biblioteket kontaktes gjennom TopDesk eller på chat. Alle digitale tjenester er tilgjengelige som før, og vi tilbyr veiledning på nett.

Det fysiske biblioteket er tilgjengelig som selvbetjent alle dager 6-23.

Arrangementer
Det skal ikke gjennomføres arrangementer eller fysiske møter, i regi av UiT, i denne perioden.

Bygget er låst
Ytterdørene er låst, hele døgnet. Ansatte og studenter kan låse seg inn med sitt adgangskort på vanlig måte.

Leverandører vil finne kontaktinformasjon på døren, dersom de har behov for å komme inn.

Servicetorget er stengt
Servicetorget er stengt i samme periode. Du kan kontakte Servicetorget på tlf. 77 05 81 46 eller e-post: servicetorg-harstad@hjelp.uit.no om det skulle være noe.

Har du post som skal sendes, så kan du legge det i den grønne baljen inne på rekvisita. Post som kommer inn blir lagt på samme sted – og du får beskjed fra servicetorget hvis det er post til deg.

ITA ikke fysisk tilgjengelig
ITA er ikke fysisk tilgjengelig og vil ikke rykke ut på AV-support – de hjelper deg digitalt via Topdesk eller du kan ringe AV-vakttelefonnummer: 77 05 81 27.

Alle disse tiltakene gjelder til 26. mars – og kan bli forlenget ved behov.