Illustrasjonsbilde av koronavirus


Tilbake til Koronasiden

05.03.2021: Lokale smitteverntiltak ved UiT i Tromsø 


Tromsø kommune har iverksatt lokale tiltak for å begrense smitten av covid-19. Tiltakene er iverksatt fra midnatt 5. mars og varer til og med 18. mars. 

Et av tiltakene er krav om bruk av munnbind på kollektivtransport. Alle studenter og ansatte som benytter kollektivtransport til og fra UiT må derfor benytte munnbind. 

UiT har vært i dialog med smittevernoverlegen i Tromsø kommune og avklart at det ikke er nødvendig å gjøre endringer i gjeldende regelverk ved UiT som følge av de nye lokale tiltakene. For en fullstendig oversikt over gjeldende regelverk se uit.no/korona 

Oppfordrer studenter og ansatte til å teste seg
På grunn av at det trolig er en del skjult smitte har beredskapsteamet for covid-19 i Tromsø kommune bedt UiT oppfordre ansatte og studenter til å teste seg på kommunens nye drop-in senter i Breivikahallen.

 

Samskipnadens tjenester på Campus Tromsø 

Kraft sportssenter
Fra 5.–19. mars vil Kraft sportssenter og Kraft Elverhøy være stengt for medlemmer. Resepsjonen vil være bemannet på dagtid i perioden det holdes stengt. 

Mat og drikke
Samskipnaden ber alle besøkende til kantiner og kaffebarer om å registrere seg, samt bruke munnbind dersom det ikke er mulig å overholde 1-metersregelen.   

Følg situasjonen og hold deg oppdatert på samskipnaden.no