Illustrasjonsbilde av koronavirus


Tilbake til Koronasiden

14.01.2021: Harstad – forlenger lokale smittevernstiltak


Harstad kommune har vedtatt å forlenge lokale smittevernstiltak til og med 24. januar. UiT i Harstad forlenger derfor de tiltakene som ble iverksatt forrige uke.

Hjemmekontor
Det oppfordres til fortsatt bruk av hjemmekontor i den utstrekning dette er mulig. Ledere må avklare hvem som har arbeidsoppgaver som ikke kan utføres hjemmefra, og som må jobbe fra campus i denne perioden.

 

Bygget er låst
Fra og med torsdag 7. januar kl. 16 har ytterdørene vært låst, også på dagtid. Ansatte og studenter kan låse seg inn med sitt adgangskort på vanlig måte.
Leverandører vil finne kontaktinformasjon på døren dersom de har behov for å komme inn.


Servicetorget er stengt
Servicetorget stengte torsdag 7. januar. Du kan kontakte Servicetorget på tlf. 77 05 81 46 eller e-post servicetorg-harstad@hjelp.uit.no om det skulle være noe.
Har du post som skal sendes, så kan du legge det i den grønne baljen inne på rekvisita. Post som kommer inn blir lagt på samme sted – og du får beskjed fra servicetorget hvis det er post til deg.


ITA ikke fysisk tilgjengelig
ITA er ikke fysisk tilgjengelig og vil ikke rykke ut på AV-support – de hjelper deg digitalt via Topdesk eller du kan ringe AV-vakttelefonnummer: 77 05 81 27.

Til deg som driver digital undervisning, så finner du en del ressurser på denne nettsiden.

Alle disse tiltakene gjelder til og med 24. januar – og kan bli forlenget ved behov.