Kommisjonsmøter

Sannhets- og forsoningskommisjonens interne møter er lukkede med mindre kommisjonen bestemmer noe annet.

Åpne møter

Kommisjonen vil avholde åpne møter rettet mot befolkningen. På møtene vil kommisjonen orientere publikum om sitt mandat og arbeid, og det vil også være mulig å stille spørsmål til kommisjonen. Pressen henvises til å gjøre egne avtaler.

Kommisjonens dokumenter og arkiv

Kommisjonens dokumenter journalføres i et eget arkiv som forvaltes av kommisjonens sekretariat. Det innsamlede materialet skal overleves Arkivverket når kommisjonens arbeid er avsluttet.

Bilder

Bilder publisert på kommisjonens kanaler kan fritt benyttes i forbindelse med omtale av kommisjonens arbeid. Bildene må krediteres.

Generelt

Kommisjonens arbeid er regulert av mandatet og Stortingets forretningsorden §19. Forholdet mellom kommisjonen og mediene regulert av «Pressens etiske retningslinjer» og Vær varsom-plakaten (VVP)

Taler, uttalelser og invitasjoner

AKR kvadrat.jpg

Blir utreder i sekretariatet

Anna-Kaisa Räisänen (39) blir utreder i sekretariatet for Sannhets- og forsoningskommisjonen. Sekretariatet blir dermed fire personer fra august 2019.

12.06.2019

Sannhets- og forsoningskommisjonen nett2.jpg

Sannhets- og forsoningskommisjonen vil møte folk

Åpne møter, deltakelse på ulike arenaer, nettside med kontaktskjema er noen av metodene Sannhets- og forsoningskommisjonen vil benytte.

15.05.2019

47015640551_4ad107871d_k.jpg

Møteplan for 2019

Sannhets- og forsoningskommisjonen har vedtatt møteplan for 2019. Se her når de møtes.

Learning from other commissions

The Norwegian truth and reconciliation commission meets Jens Heinrich. The purpose was learning from the work done in Greenland.

29.03.2019

Sekretariatet.jpg

Sannhets- og forsoningskommisjonen etablert på Handelshøgskolen

Sekretariatet for Sannhets- og forsoningskommisjonen er nå etablert på Handelshøgskolen i Tromsø. Sekretariatet som i dag består av tre personer er på plass og har fått kontorer på Handelshøgskolen i Tromsø.

39037114162_ec0f87d74b_k.jpg

Her finner du innstillingen fra Stortinget

Stortingets presidentskap har avgitt innstilling til Stortinget om en kommisjon som skal granske fornorskingspolitikk og urett begått overfor samer, kvener og norskfinner.

Inger Elin Utsi
Tlf. 776 46 105
Alle våre møter og arrangementer

• Sannhets- og forsoningskommisjonen