Invitasjon til sykkelsørvis 13. juni og 14. juni! og 'Sykle til jobben og studier UiT Tromsø 2023' med store premier og billig/gratis sykkelsørvis!

 

Invitasjon til sykkelsørvis 13. juni og 14. juni! og 'Sykle til jobben og studier UiT Tromsø 2023' med store premier og billig/gratis sykkelsørvis!

 

Invitasjon til Sykle til jobben og studier UiT Tromsø 2023 med store premier og gratis sykkelsørvis!

Bedriftsidrettslaget UiT Tromsø har fått bidrag fra parkeringsavgiften ved UiT til miljøtiltak. For 2023 arrangerer vi sykle/gå til UiT Tromsø med disse midlene. Aksjonen vil pågå fra 1. mai til 31. oktober 2023. Premielista kunngjøres senere. Aksjonen er åpen for ansatte og studenter og deltagelsen er gratis. Vær aktiv til fra UiT, og vær med i trekning av masse premier! Registrer deg i dag og vær med på trekning, og legg inn antall turer senere: https://nettskjema.no/a/341521

 

Hvem kan være med?

Alle studenter og ansatte ved UiT campus Tromsø. At du jobber eller studerer ved UiT Tromsø vil bli sjekket før utdeling av premie.

Hva teller med: For å være med i trekning av hovedpremier må du ha syklet eller gått til UiT Tromsø minst 15 dager fra 1. mai til 31. oktober 2023.

Tar du buss kan du gå av buss noen stopp før UiT og gå resten for å ha gyldig dag 😊

 

Sykkelsørvis:

Vi vil tilby sykkelsørvis i aksjonen. For ansatte vil det være en liten egenandel og gratis for studenter. Innlevering kl 08-10. Får du ikke plass en dag har du ny sjans neste gang. Vi klarer ca. 30 sykler hver dag.

 

Tirsdag 13. Juni kl 08-16

Onsdag 14. Jun kl 08-16

Vi slutter 14. juni på våren og starter opp rundt 15. august for høsten.

Endringer kunngjøres til de som har meldt seg på nettskjema

 

Viktig:

De som kan få sørvis må vise ansattkort eller studentkort for UiT.

Sykkel må være rengjort før innlevering.

 

Sted for sykkel sørvis:

Solplassen ved Teorifagbygget hus 1: https://link.mazemap.com/klE8mL9a

Andre steder kan kunngjøres senere.

 

Ved bruk av sykkelsørvis betaler man sykkeldeler selv, men basissørvis gjøres gratis for studenter, men for en egenandel på kr 150 for ansatte.

 

I basis service inngår: 

Justering av gir/bremser

Etterstramming av skruer

Enkel retting av hjul

Smøring av drivverk

Vanlig pris på basis service er i utgangspunktet NOK 600,-

 

Vi kan i tillegg tilby til gode priser (deler kommer i tillegg) (det kan bli mindre justering av priser):

Vi bruker ca. 15-20 min på hver sykkel i ren mekketid, og gjør først basisservice. Om vi hadde tid til overs etter basisservice skiftet vi bremseklosser/wire etc, og tar ikke betalt ekstra for det utover pris for deler. 

På samme måte gjelder de som ønsker dekkskift, så inngår dette i de 20 minuttene vi har til rådighet på sykkelen. Bruker vi 15 min på dekkskift så blir det 5 minutter til sikkerhetssjekk, og å gå over gir og bremser. 

+ kostnad for deler

Sykkelsørvis gjøres av Tromsø Outdoor og eventuell betaling gjøres til Tromsø Outdoor.

Målgruppe: Ansatte, Studenter
Studiested: Tromsø
Opprettet: 08.06.23 13:50