Clinic med Susanna Wallumrød og Juhani Silvoa

Musikkonservatoriet og Jazzoasen arrangerer clinic med Susanna Wallumrød (vokalist, pianist, komponist) og Juhani Silvoa (gitarist) i Musikkonservatoriets aula.
Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. Velkommen

Susanna er kjent for sine personlige tolkninger av blant annet Joy Division, AC/DC, Dolly Parton og Henry Purcell, men også for sine sterke originaler. I tillegg har hun tonesatt flere av Gunvor Hofmos dikt og gjort samarbeid med blant annet Ensemble NeoN, Jenny Hval, amerikanske Bonnie «Prince» Billy og samtidsdans-kompaniet Carte Blanche. I mange av hennes prosjekter finner vi henne bak pianoet, men nå har hun gått sammen med gitarist Juhani Silvola for å gjøre et utvalg tolkninger og originaler fra egen katalog.
 
Juhani Silvola er en finsk-norsk komponist og musiker. Han hadde sine formative år i Tromsø, der han blant annet var med å starte opp Turdus Musicus og var sentralt medlem i mange år. Han er en glimrende gitarist innen både folkemusikk, jazz- og impromusikk. For tiden spiller han blant annet i Frode Haltlis Avant Folk, med Sara-Jane Summers og i bandet til Nils Petter Molvær, i tillegg til egne prosjekter.
Når: 17.11.22 kl 14.00–15.00
Hvor: Musikkonservatoriets aula
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Silje Bræck Tøllefsen
Telefon: 93283368
E-post: silje.b.tollefsen@uit.no
Legg i kalender