AVLYST: Julefamilier søkes

- vil du invitere en eller flere internasjonale studenter på julebesøk?

Ikke alle internasjonale studenter ved UiT reiser hjem til jul. Noen feirer julen alene i Tromsø, men skulle gjerne hatt noe å feire med. Vi håper derfor folk i Tromsø kan åpne hjerterom og husrom for en eller flere studenter i julen.

Samskipnadens studentrådgivingstjeneste søker etter familier som vil være med på å gi internasjonale studenter en god opplevelse i Tromsø og omegn. Dette er en unik mulighet til å by på et lite innblikk i norske tradisjoner og kultur. Det fineste besøket er selveste julaften, men første eller andre juledag er også bra dager for et julebesøk.

Hjelp oss å bryte en lang og kjedelig juleferie på studenthybelen, og få samtidig en annerledes og hyggelig erfaring for deg selv og din familie. Det tas selvsagt forbehold i forhold til eventuelle restriksjoner knyttet til COVID-19 situasjonen, men vi håper på å kunne gjennomføre dette i år.

Kontakt Studentrådgivinga for mer informasjon. Frist for påmelding er onsdag 15. desember på epost: line.vraberg@samskipnaden.no eller ashild.jakobsen@samskipnaden.no, eller telefon 77 64 90 50

Starter: 24.12.21 kl 17.00
Slutter: 26.12.21 kl 22.00
Hvor: Tromsø
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter, Gjester / eksterne, Ansatte
E-post: line.vraberg@samskipnaden.no
Legg i kalender