Arbeidsmiljødagen 2020 – Tromsø

Det er klart for Arbeidsmiljødagen 2020 og årets trekkplaster er en av Norges mest profilerte psykologer i senere år, Peder Kjøs. Peder Kjøs er i løpet av de siste årene blitt Norges  en av Norges mest profilerte psykologer. Han er kjent som VGs faste psykologekspert og han som satte psykisk helse blant unge på dagsorden i den prisbelønte NRK serien «Jeg Mot Meg». Peder Kjøs brenner for et åpent samfunn der vi tør å dele våre problemer.

Link til arrangementet finner du her******************************************

PROGRAM

  • Kl.10.00 Velkomsthilsen v/rektor Anne Husebekk
  • Kl.10.10 Foredrag ved psykolog Peder Kjøs

Arbeidet er en del av limet og strukturen i hverdagen, sosialt og for hver enkelt. Arbeidet er med på å gi retning og mening til livet. Nå møter vi store krav til omstilling som vi ikke har ønsket selv, og som begrenser oss på mange måter. Hvordan reagerer vi på krisa, hver for oss og som fellesskap? Hvordan lage nye strukturer for en ny virkelighet? Hvordan holde fast på og utvikle videre de sosiale sidene av arbeidsdagen? Hvordan påvirker personlige og kulturelle faktorer tilpasningen? Hvordan holde sammen? 

Begreper som mening, kontinuitet, retning, anerkjennelse og ansvar kommer til å stå minst like sentralt som før. Og vi må legge enda mer vekt på anerkjennelse og samhold - og ikke minst trøst og støtte. 

Hovedtemaer i mitt foredrag blir hva ledere og ansatte sammen og hver for seg kan gjøre for å tilpasse seg, ta vare på de gode verdiene og styrke det nødvendige samholdet gjennom en krisetid og videre over i «den nye normalen», hvordan nå enn den blir. 

  • Kl. 11.15 Panelsamtale

             Rektor Anne Husebekk, Tromsø

             Rådgiver Jorunn Tofthaug, Narvik

             Stipendiat Marie Hella Lindberg, Tromsø

             Psykolog Peder Kjøs

  • Kl. 11.45 Utdeling av Arbeidsmiljøprisen 2020

 

Når: 10.11.20 kl 10.00–12.00
Hvor: Digitalt
Sted: Digitalt
Målgruppe: Ansatte
Lenke: Klikk her
Kontakt: Gerd Furumo
Telefon: 77644889
E-post: gerd.furumo@uit.no

Påmelding
Frist: 10.11.2020
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender