Helsefaglig pedagogisk webinar

Læringsstrategier og studieteknikk – en videoserie!
Delta på helsefaglig pedagogisk webinar og hør om en åpent tilgjengelig videoressurs som gir en innføring i læringsstrategier og studieteknikk.

Videoserien ble laget på bestilling fra Innsatsgruppa for undervisning, for å støtte (spesielt nye) studenter som under pandemien får mindre kontakt enn vanlig med lærere, medstudenter og læringsmiljøet for øvrig, og som kanskje derfor ikke så lett sosialiseres til gode studievaner.

Videoserien er åpent tilgjengelig på Vimeo, og er samlet som en modul i Canvas Commons, slik at den enkelt kan importeres til Canvasemner og/eller deles og gjenbrukes fritt.

Torstein Låg, fagansvarlig for psykologi, psykiatri og filosofi ved Universitetsbiblioteket, har laget videoserien. Han vil orientere litt om tankegangen og forskningen den bygger på, forklare hvordan den er organisert og si litt hvordan den kan tas i bruk. Videoserien er ment å skulle gi kunnskap om effektive læringsstrategier, og kanskje litt motivasjon. Det er nødvendig, men neppe tilstrekkelig – da de fleste studenter trenger betydelig støtte over tid før de selvstendig og på eget initiativ tar i bruk effektive læringsstrategier. Torstein vil derfor gjerne diskutere med deltakerne hva slags form slik støtte kan ta.

 

Lenke til Zoom: https://uit.zoom.us/j/63153189649?pwd=Tk8rSmwxNjE1SU1VRExBRkVyaDVuQT09


Hjertelig velkommen til å være med og delta i diskusjonen!

 

Arrangeres av Senter for helsefaglig pedagogisk utvikling (HelPed), Det helsevitenskapelige fakultet.

 

 

 

 

Når: 16.09.20 kl 14.15–15.00
Hvor: Zoom
Sted: Digitalt
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte
Kontakt: Rigmor Furu
E-post: rigmor.furu@uit.no
Åpne Zoom-møte

Påmelding
Meld meg på!
Legg i kalender