Ett steg foran

Årets HHT-dag ble gjennomført med fullsatt sal. Temaet "Ett steg foran" var valgt for å anerkjenne studentene som har tatt steget videre til høyere utdanning. I tillegg til konferansedeltakere var hele 24 bedrifter representert med stand for å bli kjent med studentene.
Hemmingsen, Heidi M
Publisert: 01.10.18 00:00 Oppdatert: 01.10.18 13:04

I programmet var det satt av god plass til mingling og muligheter for studentene til å besøke standene som fylte hele underetasjen på Clarion Hotel The Edge.

Bedrifter

 
Martin Skaug (f.v), Anna Måløy og Åsta Bjarnadottir     Foto: Heidi Hemmingsen
Norges sjømatråd var på plass for å informere om sjømatrådet og rekruttere studenter til stillinger, spesielt da til internshipstillinger spesielt for studenter . Kommunikasjonsrådgiver Martin Skaug, lærling Anna Måløy og intern Åsta Bjarnadottir utfordret studentene til å øke verdien av norsk sjømat med brettspill og engasjement.
Marius Haug Skogekker jobber til daglig med økonomisk analyse i Equinor i Harstad. På stand på HHT-dagen jobbet han med å informere om jobbmulighetene i Equinor både før og etter fullført grad. For uteksaminerte masterkandidater har Equinor et Trainee program og for bachelorstudenter er det mulighet for sommerjobb. På bildet er Marius (t.v) i samtale med student Jørgen Henriksen som benyttet pausene til å besøke bedriftene på stand. 

Foredrag

Simen Staalnacke Foto: Håkon Steinmo

Sist ut av foredragsholderne var Moods of Norway-gründeren Simen Staalnacke som oppfordret studentene til ikke å la redselen for å feile stoppe dem fra å ta sjansen på å prøve. Selv har Staalnacke vært med på hele prosessen som gründer; fra begynnelsen med oppbyggingen av det etterhvert så suksessfulle selskapet Moods of Norway, til underskudd og konkurs, for deretter å jobbe med å reise selskapet opp igjen.

 

Propellprisen

Tradisjonen tro delte styret for HHT-dagen ut årets propellpris til den personen eller organisasjonen som har hatt stor betydning for studentene. Årets pris gikk til rådgiver ved Handelshøgskolen Ingrid Dyrkorn Heimland for sitt flerårige engasjement og bidrag til en bedre atmosfære for studentene ved Handelshøgskolen. 

Ingrid Dyrkorn Heimland (t.v) mottar årets propellpris av HHT-dagens styreleder Solveig Endresen Foto: Håkon Steinmo

Hemmingsen, Heidi M
Publisert: 01.10.18 00:00 Oppdatert: 01.10.18 13:04
Vi anbefaler