Vellykket arbeidsmiljødag

Vi går ikke gjennom verken privatlivet eller arbeidsliv uten å treffe på fartsdumper. Hvordan vi håndterer disse er med på å definere oss som medmennesker.

Eidum, Espen Viklem
Publisert: 01.11.17 00:00 Oppdatert: 01.11.17 10:37
Narvik

Hanne Kristin Rohde, jurist, forfatter og tidligere profilert toppleder i Oslopolitiet, bidro med foredraget «Balanse og likeverd – den beste veien til resultater», da UiT i Narvik tirsdag arrangerte «Arbeidsmiljødagen 2017».

Hanne Kristin Rohde, tidligere toppleder i Oslo-politiet, foredro under Arbeidsmiljødagen 2017 ved UiT i Narvik tirsdag.

Årets tema for dagen var «Arbeidsmiljø og kultur». Arrangementet i Narvik hadde hele 128 påmeldte, der de fremmøtte fikk møte en engasjert Rohde som delte personlige betraktninger og erfaringer fra både arbeidsliv og privatliv. Med utgangspunkt i 22. juli-tragedien reflekterte hun rundt hvordan hun fremsto som leder i en krisesituasjon – og det samtidig med at familien måtte håndtere tøffe utfordringer med alvorlig sykdom på hjemmebane.

Arbeidsmiljødagen er et årlig arrangement ved UiT der universitetet setter fokus på arbeidsmiljø. Rohde gjestet UiT i Harstad mandag, Narvik tirsdag før Tromsø og Alta sto for tur onsdag og torsdag.

Etter foredraget introduserte Arvid Sølve Urke tema for Mat med prat: «UiT i Narvik – snart to år etter fusjonen», der bevertning i kantina ble kombinert med gruppearbeid rundt temaet. Dagen ble avrundet med diskusjon og oppsummering i plenum.

Eidum, Espen Viklem
Publisert: 01.11.17 00:00 Oppdatert: 01.11.17 10:37
Narvik
Vi anbefaler