Skriveuke II Opprykksprosjektet

Velkommen til skriveuke!

Den 21.-25. august arrangerer Opprykksprosjektet sin andre skriveuke.

Som sist er denne uka i all hovedsak dedikert til arbeid med egne tekster (artikler og/eller opprykkssøknad), men denne gangen har vi også vært så heldige å få med oss Universitetsbiblioteket som vil tilby kurs i systematiske søk og i EndNote, begge spesialtilpasset opprykksprosjektets deltakere. Disse kursene har vi lagt til onsdag 23. og torsdag 24. august, slik at også de som må holde seg de første dagene av uka på grunn av skolestart har sjanse til å få med seg disse kursene. 

Under kurset i systematiske søk, som vil være en kombinasjon av teori, databaseinformasjon og praktiske oppgaver, vil deltakerne deles inn i grupper alt etter fagområde. Angående EndNote tilbyr vi to kurs: På introduksjonskurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i programmet, som f.eks. å lage et EndNote bibliotek og sette inn referanser i Word. På viderekomnekurset fokuserer vi på funksjoner i programmet som forenkler deling, organisering og redigering av referanser. For at vi skal kunne forberede kursene best mulig ber vi dere om å fylle ut følgende skjema: https://goo.gl/forms/u2YtdgLdFhqAarHz1Har dere noen spørsmål angående innhold og struktur i disse kursene, kan dere kontakte Helene N. Andreassen, helene.n.andreassen@uit.notlf. 776 45735

Vi arrangerer busser ut til Sommarøy mandag morgen. Retur fredag ettermiddag. Dere som kommer fra Alta eller Harstad ber vi ta et tidlig fly eller en tidlig båt, slik at vi kan sende buss nr 2 ut til Sommarøy mellom 10:30 og 11:00 en gang. Hvis du ankommer Sommarøya på et annet tidspunkt, vennligst ta kontakt per epost (sigfrid.kjeldaas@uit.no). 

Endelig program for skriveuka kommer i begynnelsen av august. 

Påmeldingsfrist: 15. juli

Velkommen!

Starter: 21.08.17 kl 09.00
Slutter: 25.08.17 kl 15.00
Hvor: Sommarøy
Sted: Tromsø
Målgruppe: Inviterte
Ansvarlig: Sigfrid Kjeldaas
E-post: sigfrid.kjeldaas@uit.no

Påmelding
Frist: 15.07.2017
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender