Læreraktiviteter

Skolelaboratoriet i realfag og teknologi
Tilbake til læreraktiviteter Ressurser Om skolelaboratoriet Læreraktiviteter Elevaktiviteter

Videreutdanning i kjemi for lærere - Tilbudet gis ikke studieåret 2018/2019

ntfak35_small - Copy400.jpg

 

Videreutdanning i kjemi for lærere, Kjemi 2, tilbys studieåret 2017/2018 som EVU-emner. Kjemi 2 består av de to modulene KJE-6003 og KJE-6004 som tilsammen gir 30 studiepoeng.

  • KJE-6003 (15stp)      Analytisk kjemi og organisk kjemi II for lærere Emneplan
  • KJE-6004 (15stp)      Uorganisk kjemi og fysikalsk kjemi for lærere Emneplan

Studiet er lagt opp fleksibelt med tre samlinger i løpet av hvert semesteret. I tillegg legges det opp til systematisk arbeid mellom hver samling. Studentene vil få tilgang til videoforelesninger, nettressurser, og digitale tester mellom samlingene, og Fronter vil bli brukt som læringsplattform. Kjemi 2 består av både fag og fagdidaktikk.

 Oversikt over pensum som blir gjennomgått på samlingene vil være tilgjengelig på Fronter sammen med timeplan. Eventuelt forarbeid for studentene vil også være tilgjengelig i Fronter. Alle samlingene vil foregå på UiT campus Tromsø.

Studiet vil holde et høyt faglig nivå og pensum i kurset vil gi studentene gode kunnskaper og innsikt i kjemi til å kunne undervise i hovedområdene i programfagene Kjemi 1 og Kjemi 2 på videregående skole.

Målgruppe

Målgruppen er naturfaglærere i videregående skole og er beregnet for lærere som ønsker økt kompetanse for å kunne undervise i programfaget kjemi, men vil også kunne passe for naturfaglærere på ungdomstrinnet.

Opptakskrav

Kjemi 1 (videreutdanningskurs innenfor kompetanse for kvalitet -30sp) eller tilsvarende kurs (generell kjemi, organisk kjemi og biokjemi)

Søknadsprosedyre

Søknad om opptak til Kjemi 2 sendes inn via EVU-web, søknadsskjemaet finner dere her.

Søknadsfrist Kjemi 2: 1.juni 2017

Det er ikke kursavgift for Kjemi 2 studieåret 2017/2018


Fagområde: Kjemi
Type utdanning: Videreutdanning

Klikk her for å melde deg på!