SUA vant årets aktivitetsdag ved ITA

Det var Seksjon for utvikling og arkitektur (SUA) som stakk av med seieren på den årlige aktivitetsdagen til ITA, denne gangen i Bowlinghallen. Gratulerer!
Bersås, Sølvi
Publisert: 31.03.17 00:00 Oppdatert: 31.03.17 13:53

SUA kunne til slutt heve pokalen, motta hyllest, ære og medaljer som vinnere av ITAs aktivitetsdag i år. Det så lenge ut til å være jevnt mellom 2-3 lag, men til slutt ble det klart at SUA vant ganske overlegent med en gjennomsnittlig poengsum på 124,8. SDF (Seksjon for digitale forskningstjenester) kom på andre plass med et gjennomsnitt på 109,3 og STAB havnet på tredje med et snitt på 107,1. SUA klarte i motsetning til de andre lagene å holde poengsummene jevnt, og til og med øke på utover i konkurransen.

SUA vant årets aktivitetsdag ved ITA.
SUA vant årets aktivitetskonkurranse ved ITA. Fra venstre Øyvind Guttvik Årnes, Karen E. Hough Bjørndalen og Thorgeir Berre. Espen Jensen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Sølvi Bersås

Tidligere år har vi spilt fotball og kanonball. Konkurranselysten og vinnerinstinktene er like mye til stede uansett hva vi spiller, også i bowling. Før konkurransen uttalte enkelte på fjorårets vinnerlag i GRU (Seksjon for grunntjenester) at de ikke skulle gi fra seg pokalen uten kamp. Men i år er det altså SUA som kan smykke seg med tittelen vinnere av ITAs aktivitetsdag 2017.