Bærekraftig sjømat og bedre ernæring på Arctic Frontiers

Gikk du glipp av sidearrangementet til NIFES og Norges fiskerihøgskole under forrige ukes Arctic Frontiers? Foredragene finner du her.
Eriksen, Tonje Engevik
Publisert: 02.02.17 00:00 Oppdatert: 02.02.17 13:43

NIFES  og UiT Norges arktiske universitet er partnere i Arctic Frontiers, og arrangerte sammen et sidearrangement med temaet «Sustainable seafood for healthy diets and improved nutrition».

 

Rektor Anne Husebekk åpnet seminaret om bærekraftig sjømat og bedre ernæring under Arctic Frontiers. Foto: NIFES.

Rektor Anne Husebekk ved UiT ønsket velkommen og fiskeriminister Per Sandberg åpnet arrangementet med å vise til at Norge har påtatt et ansvar for å løfte frem fisk og annen sjømat i relasjon til mat og ernæringssikkerhet i et globalt perspektiv.  Foredragsholdere fra FN Verdens matvareorgansisasjon (FAO), NFH/BFE, NIFES, Havforskningsinstituttet, Bellona og Fiskeridirektoratet bidro med flotte foredrag og viktig kunnskap som vi vil ta med oss videre.

 

Arrangementet ble avsluttet med en paneldebatt, samt en oppsummering ved NIFES-direktør Ole Arve Misund.

 

Her finnes foredragene som ble holdt:

Eriksen, Tonje Engevik
Publisert: 02.02.17 00:00 Oppdatert: 02.02.17 13:43
Vi anbefaler