Vant drømmemåltid

Maria Robberstad Strand og to andre studenter ved Det juridiske fakultetet vant gavekort på topprestauranten Emmas Drømmekjøkken etter at de deltok i NOKUT-undersøkelsen i høst. – Gleder meg til å bruke gavekortet når jeg får besøk hjemmefra, sier Maria.
Moe, Trude Haugseth
Publisert: 30.01.17 00:00 Oppdatert: 30.01.17 12:35
Tromsø

– Jeg pleier aldri å vinne noe, så jeg ble kjempeoverrasket, forteller Maria fornøyd, etter at hun i forrige uke fikk overrakt premien, et gavekort på 1000 kr på Emmas Drømmekjøkken. Premien ble overrakt av prodekan for utdanning, Gunnar Eriksen, under en forelesning.

Maria Robberstad Strand på 2. avdeling, var en av tre heldige vinnere av et gavekort på Emmas Drømmekjøkken, som Jurfak loddet ut blant studentene som svarte på spørreundersøkelsen Studiebarometeret. Foto: Trude Haugseth Moe

Det juridiske fakultetet loddet ut tre gavekort for å lokke studentene til å svare i den store nasjonale studentundersøkelsen, NOKUTs Studiebarometer, og i år ble faktisk svarprosenten til Jurfak historisk høy, med 59 prosent. Snittet til UiT som helhet lå på 42 prosent.  

– Jeg svarte på undersøkelsen både fordi det var mange påminnelser om det, og fordi jeg føler at det er nyttig å kunne bidra til bedre studiekvalitet for oss og framtidige studenter, forteller Maria.

Hun innrømmer at det også lokket ekstra med en mulighet til et drømmemåltid. 

 – Jeg gleder meg til å bruke det - jeg sparer det til jeg får besøk fra Haugsesund, hjembyen min, smiler Maria. 

Også studentene Christina Louise Rygvik og Henriette Sofie Høiberg  var heldige vinnere av gavekort på Emmas Drømmekjøkken. 

Fakultetet gratulerer og ønsker de tre studentene en fin opplevelse på restaurant – og håper selvfølgelig at neste års 2. og 5. avdelings-kull følger opp den høye svarprosenten!

NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) er et faglig uavhengig forvaltningsorgan under Kunnskapsdepartementet.

I underrsøkelsen Studiebarometeret undersøker NOKUT studentenes opplevde studiekvalitet på sitt lærested. Undersøkelsen omfatter nesten 60 000 studenter på 58 utdanningsinstitusjoner. Resultetene fra Studiebarometeret er ventet i løpet av februar. 

Moe, Trude Haugseth
Publisert: 30.01.17 00:00 Oppdatert: 30.01.17 12:35
Tromsø
Vi anbefaler