Gratisbilletter og rabatt for studenter til Europakonferanse

- En ypperlig anledning for studenter til å knytte kontakter, og å gjøre seg bedre kjent med EU, EØS og mulighetene på det europeiske markedet for næringslivet i vår region. Vi spanderer et knippe gratisbilletter, lover arrangørene.
Nilsen, Kjetil
Publisert: 26.01.17 00:00 Oppdatert: 26.01.17 14:33
Harstad

Preben Woll Bostad i Harstadregionens Næringsforening er prosjektleder for konferansen, som finner sted i Nordic Hall i Harstad, torsdag den 2. februar.

Preben Woll Bostad og Tonje Isaksen, leder for Campustinget ved UiT Harstad. Foto: Kjetil Nilsen/UiT

- Dette er den første Europakonferansen i Harstad, og vi gleder oss over å ha lyktes med å samle flere sentrale aktører til å bidra. Vår nye EØS/EU minister Frank Bakke-Jensen kommer. Det samme gjør representanter fra Nord- Norges Europakontor i Brussel, KS i Brussel og Europe Enterprise Network Norway.

- I tillegg står også NHO Nordland, UiT, SIU, Troms fylkeskommune, Norges Forskningsråd, varaordfører og næringssjef i Harstad på programmet, opplyser Woll Bostad.  

– UiT vil være representert med Sigrid Ag, seksjonssjef ved universitetets seksjon for internasjonalisering av studier. For studentene bør det også interessere at SIU (Senter for internasjonalisering av utdanning) kommer, og vil informere om mulighetene for støtte til studieopphold i Europa.

Preben Woll Bostad opplyser at konferansearrangørene gjerne vil åpne for at studenter kan delta på konferansen, og tilbyr generøst et knippe gratisbilletter. De som ikke er så heldige å få napp i en av disse, tilbys uansett studentrabatt.

Interesserte studenter bes registrere seg snarest på Campustingets facebookside – eller ta direkte kontakt med Campustingets leder, Tonje Isaksen.              

Europakonferansen i Harstad
 

Nilsen, Kjetil
Publisert: 26.01.17 00:00 Oppdatert: 26.01.17 14:33
Harstad
Vi anbefaler