Vi feirer at sola er tilbake og at det går mot lysere dager! Tromsø Museum inviterer til Solsøndag 22. januar med Solkonsert med Sandnessund Blandakor. Vi kårer også vinnerne i vår fotokonkurranse for barn og unge. Velkommen til små og store!" /> Vi feirer at sola er tilbake og at det går mot lysere dager! Tromsø Museum inviterer til Solsøndag 22. januar med Solkonsert med Sandnessund Blandakor. Vi kårer også vinnerne i vår fotokonkurranse for barn og unge. Velkommen til små og store!" />

Solsøndag med konsert

Vi feirer at sola er tilbake og at det går mot lysere dager! Tromsø Museum inviterer til Solsøndag 22. januar med Solkonsert med Sandnessund Blandakor. Vi kårer også vinnerne i vår fotokonkurranse for barn og unge. Velkommen til små og store!

Sandnessund blandakor holder sin tradisjonsrike solkonsert for oss i år søndag 22. januar kl. 14. Koret dirigeres av Sissel Helland og dessuten er Ola Graff med på piano. Vi regner med at koret tradisjonen tro inviterer barna - og de voksne med på å synge kjente soldagssanger.

Samme dag kl. 13 kårer vi vinnerne i fotokonkurransen «Naturen med unge øyne». Her har vi vinnere i aldersklassene under 10 år, 11 - 14 år og 15 - 18 år, og en egen kategori for motivet "Mørketida".

I kafeen blir det salg av solboller. Om ikke sol ute, så i allefall sol inne. Vel møtt!

Når: 22.01.17 kl 14.00–15.30
Hvor: Tromsø Museum
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig:
Legg i kalender