Hold av Karrieredagen

- Tirsdag 24. januar: Merk av dagen i kalenderen. Da er det nok en gang klart for Karrieredag - arrangementet som har vist seg å være en nyttig møteplass mellom studenter og arbeidsliv.
Nilsen, Kjetil
Publisert: 14.12.16 00:00 Oppdatert: 14.12.16 16:36
Harstad

Christian Hauge fra Odda – student på vernepleierutdanningen - er leder for prosjektgruppa som har ansvar for organisering av Karrieredagen.

Student Christian Hauge, leder i prosjektgruppa for Karriedagen. Foto: Kjetil Nilsen /UiT

- Vi følger stort sett opplegget fra tidligere år, opplyser han. - Det er godt innarbeidet. Arbeidsgiverne har vist seg fornøyde. Akkurat i fjor var vi nok litt preget av å være en byggeplass, men nå har vi fått ny, flott studentkafé, og foajeen er igjen romslig og klar for mange utstillere.  


- Tidligere har det vist seg at flere studenter har skaffet seg nyttige kontakter under Karrieredagen. For noen har det ført til tema for skriving av prosjektoppgave – for andre har det endt med jobbtilbud, sier Christian.     

Når Karrieredagen blir avviklet tirsdag 24. januar, er det for niende år på rad. Nytt av året er at Senter for karriere og arbeidsliv ved UiT holder gratis jobbsøkerkurs, dagen i forveien – skreddersydd for studenter. Der får deltakerne bl.a. lære seg å utforme en god CV – noe de kan benytte seg av allerede neste dag i møte med utstillerne. 

To av medlemmene i prosjektgruppa for Karrieredagen: Campustingleder Tonje Isaksen og prosjektleder Christian Hauge. Foto: Kjetil Nilsen/UiT

- Som vanlig er både det private næringsliv og offentlige institusjoner representert, opplyser Christian. - Det gjør arrangementet aktuelt for alle typer studenter her – enten de studerer økonomifag eller helse- og sosialfag, sier han.

Også i år lover arrangørene konkurranser med fine premier. Underholdning blir det også – bl.a. «live show» på studentkaia med Badeklubben Kalde Føtter, der Christian selv er med.

Avslutningsvis minner han om at det fortsatt er plass til flere utstillere, og ønsker at gjerne noen flere bedrifter innenfor revisjon og økonomifag melder seg. Det bør de gjøre snarest til harstad.karriere@uit.no Alle utstillerne blir lovet gratis standplass, og god forpleining med gratis lunsj og kaffe 

Nilsen, Kjetil
Publisert: 14.12.16 00:00 Oppdatert: 14.12.16 16:36
Harstad
Vi anbefaler